Sevgilinin ya da eşinin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık mıdır?
Eşler arasında saygısızlık olarak nitelendirilmesi için birinin diğerinin karşısında ne yapmış olması gerekir? Karşınızdaki kişinin size karşı bir saygısızlık yaptığını düşündüğünüz bir hareket var mı? Bunu yaparsa kızarım dediğiniz neler var?
Sevgilinin ya da eşinin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık mıdır?
Hayır değil bence. Saygısızlık olarak gördüğüm, geğirmek, gaz çıkartmak (hiç çekinmeden ve utanmadan), uzanmışsa ve ben de yanında oturuyorsam ayaklarını benin üzerime burnuma kadar uzatmasını istemem.. Çok çok acil durumlar dışında, ben banyodayken duş almak ya da başka bir işim için, banyoya girip çıkmasından hoşlanmam (hiç kimsenin).
Bacaklarını ağzımın içine sokmadığı sürece sorun yok. Bana göre saygısız ve beni rahatsız eden şey telefonda konuşurken başka yere laf yetiştirmesi ve birşeyler yerken konuşması, acayip irite oluyorum iki harekete de.
Bence genel olarak saygısızlık belirten bir davranış değil 😑 Bazı istisnalar dışında birinin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak değerlendirilmemeli, bu sadece rahatlıktır, rahat etmek için yapılan bir harekettir 🙄🙄
Ne saygısızlığı ya. Eşimse demek ki ona/bana nasıl rahatsa öyle olmalı. Belki bana böyle rahat. Asla saygısızlık falan değil. Herşeyi bu kadar da büyütmemek gerek
Sevgiliyle arada temel saygı unusurları dışında abidik gubidik şeyler samimiyeti kasar osmanlıda yaşamıyoruz. Eş arası da hele hele onu hiç demiyim gereksiz
En İyi Cevaplar