Çocukluktan beri tanıdığın, dostun, arkadaşın, kardeşin mi yoksa daha tanışalı 5 ay olmuş olan aşık olduğun sevgilin mi?
Evet arkadaşlar, ikisi arasında bir tercih yapmak zor olur gibi geliyor. Ama insanlar genelde sevgiliyi tercih edip, eski dostu bir kenara atmayı seçiyorlar. Tabi hangisiyle daha çok vakit geçirmek, ilgilenmek istiyorsun bilinmez. Yine de bir tercih yapmanız gerekse bu hangisi olurdu? En yakın arkadaşının sözüne mi inanırsın, yoksa sevgilinin sözüne mi?
Çocukluktan beri tanıdığın, dostun, arkadaşın, kardeşin mi yoksa daha tanışalı 5 ay olmuş olan aşık olduğun sevgilin mi?
ergen turnusolu başlık. akıl var mantık var. ergensen ikisini bir götürmeye çalışırsın. ki hatun bırakıp giderse arkadaşın teselli etsin. eğer evermelik olduysan zaten ömrünü devam ettireceğin insanla zamanını geçirirsin. baktın hatun yine yamuk yaptı. o yaşta senin arkadaşın seni yine teselli edecektir. sevgilini seçtin diye darılıp küseceğini, ergen tavırlar sergileyeceğini hiiç sanmam. yan gözle bakar mı peki, bakabilir.
ki bu arada, evermelik yaşa gelen adam gibi adamın kız arkadaşı olmaz. varsa da gözü dışardadır. harem kuramadıysa ecchi takılıyordur.
Yıllardır benim yanımda olan dostlarımı bir kaç aydır tanıdığım el alemin oğluna mı değiştireceğim? Tabi ki de benim sınavlarımdan çıkan dostlarım, kardeşlerim
Birine sevginizi veriyorsanız ona sahip çıkması gerekende sizsinizdir ikisinide bir kenara atmana gerek yok ama ağırlığı her insan yeni gelene verir çünkü ondan alıcağı şeyler daha ilgi çekici ve yenidir
Önemli olan hangi tarafı uzun ömürlü tanıdığın değil, hangi taraf ile onunla geçirdiğin günler için pişmanlık duymamış olmandır. Misal, çocukluk arkadaşım dediğim insanı ben bir çırpıda silebilirim. Çünkü hatırlanmaya değer güzel anılarımız yok.
Senelerdir beraberimde olan, hatalarımla günahlarımla benden ayrılmayan dostlarıma karşı, o dostlardan biri erkek olsa ortalığı ayağa kaldıracak veya bana saçma sapan cümleler kuracak bir sevgiliyi tercih edemem kusura bakmayın. Dostluk daimidir.
Her zaman söylerim bu devirde dost bulmak kolay değil Devrin en büyük hastalığı vefasızlık Sen eğer vefalı vicdanlı birini bulmuşsan ve kardeşim demişsen sevgili dediğin gelir gider bu yüzden arkadaşlarımı hiç satmadım satmam da
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocukluktan beri tanıdığın, dostun, arkadaşın, kardeşin mi yoksa daha tanışalı 5 ay olmuş olan aşık olduğun sevgilin mi?
En İyi Cevaplar