Kabul edin beyler kurallı araba kullanmıyorsunuz? Bilinçsiz ve ezbere kullanıyorsunuz bayanlar kurallı kullandığı için de sıkıştırıyorsunuz (istisnalar hariç) 😡
Erkek sürücüler neden bayan sürücüleri trafikte sıkıştırır?
Alakası yok yemin ederim 1 km uzakta araba göreyim içinde erkek mi var kadın mı var anlarım arkadaş bak şöyle örnek vereyim ben bisiklet sporunu severim dolayısıyla neredeyse her gün yaparım ya bak atıyorum kadın sürücü beni görüyor ya olduğu yerde duruyor ki benim onunla alakam yok yani yokmuşum gibi davransa sıkıntı yok çünkü yolu kapatmıyorum ya da saçma sapan yere kırıyor benim yolumu kapatıyor ya da yine başka arabaların yolunu kapatıyor başka bir örnek vereyim bisikletçiler en sağ şeridin sağını kullanır yani yönetmelikte öyledir benim şeritle alakam yok emniyet şeridinin yarısı kadar açık bırakmışlar oradan gidiyorum kadın sürücü sağ şeritte ise şerit değiştirip benim yanımdan geçiyor hayır trafiği de mahvediyor bak en sinir olduğum konu şu yol dümdüz veya bayır aşağı ve trafik yok bende arabanın rüzgarı kesmesini kullanarak hızlanmak için arabanın arkasına yapışarak gidiyorum eğer arabada kadın varsa aniden fren yapıyor kuduruyorum artık bir araçta kadın varsa arkasına geçmiyorum
Birde atıyorum araç park halinde ve ben aracın yanından geçeceğim normalde erkekler arabanın içinde park halindeyken telefonla saçma sapan uğraşmaz yani bir araç park ediyorsa kapısını açabilir diye önlem alıyorum ama kadınlarda şu huy var park ediyor farlar filan söndürüyor yani kimse yok sanıyorsun arabada telefonla filan uğraşıyor sonra aynaya filan bakmadan aniden kapıyı açıyor bir gün bilerek sola kırmadım kadının üstüne sürdüm ezdim ağızı burnu kan içinde kaldı basıp gittim çok sinirleniyorum bu duruma bir gün tam sinirleneceğim bisikleti durdurup döveceğim orada
Bayanlar mı düzgün araç kullanıyor. Allah aşkına ne ilgisi var. Ben daha bir bayanın sinyal yaktığını, dikiz aynası kullandığını sonra ara yoldan caddeye çıkarken durup beklediğine şahit olmadım. Bayanlar ne kural biliyor maskededir nede araç kullanmasını. Alıyor küçük bir araç otomatik vites iki elle kavrıyor direksiyonu öne doğru akülü araç kullanır gibi 🤓😁🤓
Ben 3 yıldır araç kullanıyorum söylediğiniz tarzda araç kullanmadım.. Ehliyetim manuel fakat aracım otomatik vites, bunu manuel vites kullanamadığım için değil ışık yoğunluğunda trafiğin hamballığını çekmemek için kullanıyorum bilinçli kullanırım çok şükür ne birine zarar verdim ne kaza yaptım
Yok öyle değil o. Siz çok istim üstünde ve panik halinde kullandığınız için herkes üzerinize üzerinize geliyormuş gibi hissediyorsunuz. Oysa ki sol şeridin sadece size özel olarak tahsis edilmiş bir yol olmadığını bilseniz sıkıntının büyük kısmı hallolmuş olur.
Hiçbir zaman sol şeritte araç kullanmadım şerifimi bilirim hızıma ve yola göre orta ya da sağ şerit düzgün kullanan birini sıkıştırıyorlar arkamda ışıklarda bekle o ışık inada yanıyor banada sarıyı görmeden sellektör
Çünkü trafiğe çıkan herkes kendini mükemmel ve hatasız zannediyor. Ben anlamıyorum ki, sürücü hata yapabilir, 2 dakika beklesen ölür müsün? Ama yok hemen kornaya abanır ayı gibi.
Ya sorma geçen gün transporter le otobanda gidiyorum 180 de virajlara hakimdim kadın vardı toyato taksi ile arkdamdan geliyordu sonra düzlüğe geldik beni geçti ben makasa başladım geçtim fark attım sonra bir baktım kadın geldi beni geçti arabadan dolayı ama o taksi benimki minübüs aynı araba olsa imkansızdı geçmesi
Çok iyi bayan sürücüler var onlar bir kişi yüzünden bin kişiyi rahatsız ediyorlar.. aracımn arka camı 1 numaralı koyu fiilmli olduğu halde sellektör yapıyor yanlarda 3 numara olduğu halde hala bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.. bu gidişle zindan yapacağım aracı
beyler akan trafikte dikiz aynasini makyaj yapmak icin kullanan kadin şoför gördüm ben azdaha Belediye otobüsüne giriyordu o yüzden hic yaklasmayin bence :D
Tamamen saçmalıyorsun. Nasıl ki kuralsız kullanan erkekler varsa bir o kadar kuralsız kullanan kadın da var. Bir ayının yolda bir kadını sıkıştırması herkesin sıkıştırdığı anlamına gelmez.
En İyi Cevaplar