Soru biraz uzun lütfen okuyun çok çaresizim ve depresyondayım ne yapmam lazım?

Arkadaşlar ben 12. sınıfım ve iki ay önce en yakın arkadaşımla küsmüştüm. Daha sonra iki tane kişi ile çok yakın olduk ve gerçekten aramızda güçlü bir bağ oluştu. birinin adı elif birinin adı betül. Betül biraz egolu birisi ve şu sıralar sürekli beni eziyor. Nedeni ise sevdiği çocuğun benden hoşlandığını düşünmesi. Çirkin bir kızım ve kendimi asla beğenmem ama çocuğu sürekli bana bakarken yakalıyormuş. Ben denk geldiğini düşünüyorum ama o öyle düşünmüyor. Elif ise sürekli yanımda ve kendimi ona karşı daha yakın hissediyorum. O beni hiç ezmez. Sınıfta da iki kişi dışında kimse ile konuşmuyordum. İlk zamanlar arkadaşlığımız gayet iyi giderken bir anda bozuldu ve sürekli küstük. Sonra tekrar barıştık ve iki ay önce küstüğüm en yakın arkadaşımla da barıştık. Şu an 4 kişilik bir grubumuz var ve her şey çok güzel gidiyor. Eskiden hiç arkadaşım yoktu ama şu an 3 arkadaşım var ve daha sosyalim. Buna rağmen kalbimde ve karnımda hep bir ağrı var. Yaptığım hiçbir şeyden zevk alamıyorum ve hep bir çöküntü içindeyim. Çirkin bir kızım ve hoşlandığım kişinin bana bakmayacağını biliyorum bununda etkisi var tabi. Kendime bakmaya başladım ve yavaş yavaş zayıflıyorum aslında her şey normal ve olması gerektiği gibi ama bana hiçbir şey zevk vermiyor. Nedenini çözemiyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyordum şu sıralar onu bile bıraktım. Hiçbir şey yapasım yok ve sadece ağlamak istiyorum. Lütfen bana psikoloğa git gibi bir öneride bulunmayın zaten şu an onun için ne maddi bir gücüm ne de zamanım var. Ama bana yardım edin lütfen. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok çaresizim.
Soru biraz uzun lütfen okuyun çok çaresizim ve depresyondayım ne yapmam lazım?