Aile & Toplum TEKEL BAYİİ AÇMAK İSTİYORUM? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Efendim 4 5 sene içinde nasipse tekel bayii açmak istiyorum bu işlerden anlayan birileri var mı Ne kadar sermaye gerekir Ne gibi getirisi Ne gibi zorlukları var? Şimdiden Tessekurler TEKEL BAYİİ AÇMAK İSTİYORUM? Cevapla İş Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
şampiyooonnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl nasıp lafını kullanma tekel bayı konusunda 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman kısmet diyelim Yorumla
icyerrr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Zorluk değilde büyük günah var bro 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Günah zaten ama güzel şeyler hep günah Yorumla icyerrr +1 yıl Aga nedek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yapcak bişey yok birtek ickimiz var başka no günah Yorumla icyerrr +1 yıl Ahahha okey bro Yorumla Soran +1 yıl Aha dur yaw kondomda satabilirim doğru okey diyince aklıma geldi Yorumla icyerrr +1 yıl Ulan 😂 Yorumla
yak_up Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl cehennemden vip uyelik diyolar bilemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben cehennemde Maratondayim, vipte meyhane açanlar var :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
nasıp lafını kullanma tekel bayı konusunda
Peki o zaman kısmet diyelim
Zorluk değilde büyük günah var bro
Günah zaten ama güzel şeyler hep günah
Aga nedek 😂
Yapcak bişey yok birtek ickimiz var başka no günah
Ahahha okey bro
Aha dur yaw kondomda satabilirim doğru okey diyince aklıma geldi
Ulan 😂
cehennemden vip uyelik diyolar bilemedim
Ben cehennemde Maratondayim, vipte meyhane açanlar var :))