Her kadın büyük ihtimalle bir gün anne olacak ve her kadının da mutlaka bir annesi var. Birgün oğlunuz olduğunda eşi ya da sevgilisi böyle düşünürse ne olacak bunu iyi düşünmekte yarar var bence! :)
Annesinde yemekteysek elbet ben de eşlik ederdim övgülerine. Kayınvalidem gerçekten iyi yemek yapar ama arkadaşlar arasında yapıyorsa bozulurum ne alaka diye elbette :)
Nezaketle ayılık arasında çok ince bir çizgi var galiba, benim de annem benden güzel yemek yapıyor yılların deneyimi herkes bunun farkında ama eşinin yanında annesini çok fazla övmesi eşini yermesi ile aynı şey, kabul edilemez. O zaman gitsin anasında yesin. Bak yine sinirlendim ya 😒
Tamam kızma kızma 😊 yemek yapıp önümüze getirip hizmet edene ellerine sağlık denir. Yemek yapmak için mutfağa giren kadına yardım etmek gerekirse yardım etmek gerekmezse de yaptığı hizmet için teşekkür gerekir 👍
Beni bozmaz. Şöyle bir durum da var. Yanılmıyorsam adı probiyotikti. Annenin parmaklarından yemeğe geçen birtakım genetik aktarımlar ile, çocuğunun lezzet algısı arasında biyolojik bir bağlantı var. Bu durumda yemek her ne kadar çok da leziz olmasa dahi annesinin çocuğuna yaptığı yemekler ona en lezizi olarak gelebilecektir yıllar sonra dahi.
Eşim, annemin yaşına geldiğinde belki de annemden daha iyi yemek yapıcaktır. Tabi bu işler yaşla değil; bizim köyde bir kadın vardı 60 yaşında kurabiyeye kabuk tarçın koymuştu ve akıl sağılığı da yerindeydi.
eşimin bir bildigi vardır eşim abartılacak bir luzumsuz sui istimallere girmez müsai zamana dikkatimi celb ederse tatli bir dille sen yapmazdın abartılı şeyleri seni bu noktaya iten bir şeymi yakaladındamı yaptın anneme bence derim eşime.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
burada böyle diyorsun ama eşin başkalarının yanında sende varken annesinin yemeklerini övse intikamını sindire sindire yıllar boyu sen böyle böyle demiştin diye alırsın.
Ajvsjvsjvs gülerim buna ama övsün yahu annesini, sıkıntı yapmam. Annişkodur o övülmeleri hak eder. Gün gelecek her evlenen er kişi annesini övecektir sjsjs
Seven kadin onu bile kiskanir. Sevdigi sadece kendisini ovsun methetsin ister. Hem bir erkek esinin yaninda sadece annesinin yemeklerini övüyorsa zaten kıyaslama yapıyor da annesininkileri öne çikartiyor demektir.
Etse bile inanmam sadece alışılmiş bir damak tadı diye düşünürüm yoksa burda Annaları mı kapiştiracaz derim benim Anam daha güzel yapıyor demeyi geri kalman eğer cok sık bir durum oluyorsa 😬☺️
En İyi Cevaplar