Bilen bilir, ABD Brazzers ve benzeri şirketler aracılığıyla hem kültürel hem de finansal büyüme sağlıyor.
Biz de bu tarz özgün fikirler üzerinden önce Avrupa, sonra dünyaya açılarak ürünlerimizi ithal edebilir, ekonomik kazanç elde edebiliriz.
KS üyelerindeki linç kültürünü de bir türlü anlayamadım anasını satayım. Hacı amcanın ne sapıklığı kalmış, ne de çomarlığı. ayıp ulan.
Yozgat ilinde heykel şeytan icadı olarak görülür ve günahtır.
Hacı amca da bir nevi şeytan taşlıyor sayılır.
Allah kabul etsin.
Heykelin o saatte orada ne işi var? Yalnız çıkarsa olacağı budur :))
kafasında takke tipine bakınca hacı hoca tayfası yaşlı dede.. ama içi leş. bu insanlar bu eylemleri hayvanlara çocuklara insanlara yapıyor sonra iki namaz kılıp cennete gideceklerine inanıyorlar. dini bile cahilce yaşayan yobazlar.. lanet olsun hepsine be
Boyle insanlar adina ben utaniyorum
Cevap
3Cevap
Yaşlılar, genclerden daha tehlıkelı bence bomba gbi gezıyolar sokakta
Parklarda gezmeye korkar olduk
Çok daha çılgınca projeler lazım
Gaz odası
Artık nasıl kendinden gectiyse etrafinda olup bitenler umrunda degil amcanın sorsan o heykeli oraya kim dikti diye çıkışır.
bunu otobüste görsen , yer verirsin... gerçekten yaşlılardan korkuyorum
Uyuz it şeyini yalarmış
Dayının dili yetmeyince artık...
Allah bu heykellerin cezasını versin. Bu nasıl heykellik ya!
Şaka mı bu? Ne olur biri şaka desin. Lütfen.
Bu amcanın bir beyine sahip olduğuna inanamıyorum.
insan değil bunlar yaptıkları ile.
ne hayvan kaldi ne cocuk ne tas 😏 ...
Sorun kimde ve neyde acaba :)
devlete bok atsam sadece bize izgu degil insanin kendinde ya kisi once kendini sonra dogurdugunu yetistirecek...
Mesela bu örnek üzerinde nasıl bir iyileştirme yapılabilir? Heykele sürtmek yasak demek gerekli midir :)
demek mi lazim degildir ya ahlaki kurallar kisinin kendini bilmesi yeterli aslinda...
Sorun bilgi ya da düşünce eksikliğinden değil, karakter yoksunluğundan kaynaklandığı için çözüm bulmak çok zor. Çünkü herkes heykelle cinsel ilişkiye girilmeyeceğini bilir, sen ne düşünüyorsun :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar