5 dil biliyorum ama sorun şu ki yalnızca 2 tanesini iyi düzeyde biliyorum. İngilizce ve İspanyolca. Oldukça iyi düzeyde.
Diğerlerini nasıl geliştirebilirim?
Diğerlerini nasıl geliştirebilirim?
bence bu kadar bılmen bıle ıyı gelıstırmek ıcın o ulkelere gıtme ımkanın varsa geliştirmen daha kolay olur ımkanın yoksada burda o dıllerı veren kurslara katıl
2 dil öğrenip kalan 3ünü nasıl öğreneceğini bize mi soruyorsun cidden?
Yok. İngilizce zaten benim için çok kolaydı. İspanyolcaya da ilgin vardı ve zaten İspanyolca'yı da 3 sene önce ciddi anlamda çözdüm. Ancak lanet olası diğer diller yok mu diğer diller biraz ilerletip bir anda tıkanıp ilerleyememe sorunu çekiyorum. İngilizce basit dil. Gerçekten basit. Yanıma gönder çocuk bile öğrenir. Diğer lanet olasıcalar öyle bir şey ki kolay öğrenilmiyor
Daha doğrusu öğreniliyor ama eksik öğreniliyor. İyi seviyeye çıkarmak amaç. Yoksa ben de Arapça, Rusça biliyorum ama iyi seviyede değil. Herkes öğrenir mühim olan olabildiğince iyi seviyeye çıkarmak.
Cevap
2Cevap
mektup arkadaşı bul kendine :D
Bu kadar çok dili bilmene gerek yok.
Niye?
tamam 5 dil biliyon anladık
Tamam hiç bilmiyorsun anladık :)
Aslında dil ile övünmüyorum, övünülecek bir şey değil. Merak ve maddi imkan olduğu zaman gayet kolay.
Diğerleri neler?
Arapça, Ruşça ve Almanca
Kursa gitmek dışında, belki uygulamalardan ilerletebilirsin memrise, dualingo falan hala kullanılıyor mu bilmiyorum. Kısa hikayeler okuyabilirsin internetten çevirileri olan ya da kitapçılardan dil öğrenmek için kitap alabilirsin.
Çok sıktı dil konusunu beni nedense artık bunu aşamıyorum adı geçince bile boğuyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar