https://i.hizliresim.com/3EA4Pj.jpg
https://i.hizliresim.com/BL8B4G.jpg
Ankaparkin iptali bile soz konusu! Oyuncaklar ilçelere dağıtılıp hayvanat bahçesi geri gelebilirde! Çoğu hayvan telef olmuş diye rivayette var.. ancak ufak tefekte olsa çalışmalar görüyorum.. melihin angaraliya en büyük kazıkların dan burası! Adı Tayyip çiftliği olsa çivi cakamazdi.. Atatürk batıyor ya hani!! Mahkemelikti orası bakalım ne çıkacak sonuçta!
Ankapark haril haril çalışıyor kim diyor kapatilac ak diye? :$ son olarak sanirim elektrik için güneş enerjisi panellerini taktilar
Evet o kadar şey çöpe mi atilacak
Ağustos 2019 da açılıyormuş
Hayvanat bahçesine gitmekten zevk alma lütfen, hayvanları tabiatlarından kısıtlamak çok büyük bit eziyet. Ben hiçbir zaman gitmedim. Gitmeyeceğim de.
Hayvanat Bahcesi olayına hep karsı olmuşumdur. Gormeye dayanamıyorum zavallı hayvanları o kafeslerin için de. Onlar da can. Vahset gibi geliyor bana.
İşte bu soruyu soranlar olmasaydı o hayvanlarda kafeslere kapatılıp süs esyası gibi sergilenmek zorunda kalmazlardı deqil mi¿ Sordunuz fikrimi beyaan ettim. Ben bunun Dünya capında bir zulum oldugunu düşünüyorum. İnsani bir duygu. Umarım acılmaz. Ve hepsi kapatılır.
Cevap
8Cevap
Hayvanat bahçelerine gitmeyin ve hayvanat bahçelerini desteklemeyin !
Her yerde yanlış var diye bizde olması doğru mu oluyor çok çok iyi standartların sağlanması bir ihtimal kabul edilebilir Hayvanat Bahçesi için ama Türkiye de sağlanacağını sanmıyorum.
Ne oldu ki şimdiye kadar düzgün bundan sonra olsun ki insan hakları doğru düzgün sağlanamıyor hayvan hakları mı sağlansın?
Hayvanat bahçeleri kapatılsın
Hayvan canlı demek yakında o bahçelerde insanda göreceğiz tahminim ce
Hayvanat bahçeleri kapatılsın toptan.
Çoğunluğun yürüdüğü yol her zaman doğru değildir. Değişim şart bu insanlara. Sırf çocuğu hayvanları tanısın ya da biraz eğlensin diye ailece hayvanat bahçesi türü yerlere giden aileler var. Peki çocuk tanıyor mu o hayvanı gerçekten? Ankara 'da akvaryuma gittim en son. Gittiysen sürüngenlerin olduğu fanusların üzerinde yazan yazıyı görmüşsündür. Cama dokunmak strese neden olur ve hayvanın ölümüne yol açar yazıyor. Ergen veletler de adını bile bilmedikleri hayvan onları güldürsün diye deli gibi camı yumrukluyor. Dört beş adım öteye de iki minder koymuşlar cam bir odanin içine üzerine de iki vahşi kedi. Gelen geçen , çoluğu çocuğu, genci, yetişkini parmakla gösterip kahkahalar atıyor hayvanın en ufak hareketine. Kedinin ayakları uyuşmuş, adım atarken zorlanıyor. Halbuki doğası gereği bacakları kuvvetli o kedilerin.
O gün gittiğimde midem bulandı benim bu manzaradan. Insanların acizliklerinden. Tasvip etmiyorum.
ya zaten aoç ücretsdiz degilmiydi son zamanlarda. ya ama bilmiyorum cooook özledim valla. sen hi gittin mi bilmiyorum da böyle tatillerde bayram tatillerinde özellıkle gidiyodum arkadaslarla. ınanılmaz zevklı oluyodu heleki güzel günesli bir günse.. kendımı ormanda gibi hissediyodum Ankara gibi betonarme bir şehırde..
Cok buyuk eksiklik cok istiyorsan git afrikaya felan dogali orda gir
Cani cehenneme bu ankaranin
O sehirde yasayan biri olarak mutsuzum insanlari degisik iyi olmaya degmeyecek samimiyetsiz kisilerle dolu doga adina hicbisey yok
bir kizilay haric bahcelievler cankaya hsric bos bu Ankara
Bestekari hic bilmiyorum
Gitmedim harbi garip
Hm bakalim keske bir dogasi olsa parklar bile yoksun ordan siz cankayada yasionuz sanirim
Peki yanlis anlama dostum. d kusura bakma
Hayvanat bahçeleri bence kapatılmalı
Hepsi kapatılmalı
Tepki varsa etkisi olur
Senin düşüncen
Bende onu diyorum ya zaten 😂
Ankapark durduruldu diye biliyorum.
E Melih basgan gitti en son twiterdan takip ettiklerime dayanarak dinazorlari ve diğer oyuncakları diğer belediyeler istemis. melih eski basgan da demis biz o kadar para saydik dağıtmayın 😌
Yerine saray diktiler.
Tümden kapatılmalı
saray var
Ayy yok galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar