Ben çocukları çok severim özellikle 2-5 yaş arası kız çocuklarını. Kendim de 3 kız arasında büyüdüm onunda etkisi var. Evlendiğimde kızım olursa sürekli onunla ilgilenirim biliyorum kendimi. Acaba hatun kıskanır mı ya 😂😂🤔
Evlenince sürekli kızımla ilgilensem eşim bizi kıskanır mı?
Burda kastedilen kıskançlık zaten diğer kadınlara duyulan kıskançlıkla bir değil. Bence kendini çocuk için kullanılmış gibi hissedebilir ve ya artık onun için önemli olmadığını düşünebilir. Gerçi bir erkek karısını gerçekten ayarlıyorsa teraziyi dengede tutabilir diye düşünüyorum. Kızlarınız ne kadar prensesse eşleriniz kraliçedir beyler bunu unutmayın😊
Dini inancı yüksekse kiskanmaz ama senden yine herzamanki gibi ayni ilgiyi bekler bir babanin kiziyla ilgilenmesi kadar güzel bisey yok bu hayatta :) kendi kizini kötü bir amacli kiskanamaz belki onun yerinde olmak ister ama cok sevinir kizi icin :)
yok hic sorun degil islamda bir anne baba cocugunla ilgilenmek zorunda bir cocugun ilerde yanlis seyler yapiyorsa kendini yanlis seylere kaptirdiysa kötü ahlakli olduysa bu anne babadan sorulcak onunla zamaninda iliglenmedikleri icin. islamda cömertlik ve merhamete cocugunu alistir diyor sükre ibadete alistirilmali cocuklugunu yasamasina mani olunmamali ve vs. ben kücükken hatirliyorum bana cogu seyi babam ogretirdi istem gelip hemen benimle ilgilendirdi bizde babamla hep öyleydik bir annenin ev isleri oluyor yemegi oluyor temizligi oluyor tabi ilgileniyor ama baba kadar olamaz cunki bir kiz cocugu annesinden cok babasini sever kücükken.
Yukarıda eğer kıskanırsa dini inancı düşük gibi bir anlam çıkmış da o yüzden. Zaten gerçek bir annenin çocuğunu başka bir kadını kıskanır gibi kıskanacağını düşünmüyorum. Aksine mutlu olur ama onları tatlı tatlı görünce tatlı kıskançlıklar yapar. Teşekkür ederim açıklama için.
Nasil biriyle evlisiniz veya evlenceksiniz bilmiyorum ama evladini kiskanan biri bence kiskanclik hastaligina sahip olmasi lazim baska kiskanamaz bir anne kizini
Evet Kıskanır 😄😄Ama Kıskanmasın Diye Bazen Şu Kelime Mutlu Eder. ''Annen Ne Kadar Hayat Dolu Bir Kadınki Yıllarca Kendi İle Şimdi Sen İle Beni Mutlu Etmeyi Başarabiliyor''Yani Asıl Mutluluğun sebebinin eşiniz Olduğunu hatırlatın
kıskanıyorlar hacı hemde çok fena :D benimde saçımı tara, benide giydir, bende oturcam kucağına falan kızınla ne yapsan sanki ondan daha küçük coucuk gibi :D
En İyi Cevaplar