Konuşmayı başlatan devam da ettirmek zorundadır. Soru sormak sıkıcıdır o yüzden tahminle yürü (23 yaşında gösteriyordur de ki 19 yaşında gibi duruyorsunuz) böyle böyle devam et kızlar kadın ve erkek ilişkilerini çok severler oradan yürü erkekler daima sporla arabayla vs ilgilenir. Fazla zor değil biraz öğrenmek lazım.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. O tıkanıklığın nasıl açıldığına dair hiçbir fikrim yok ne yazık ki... Belki ileriye dönük hayallerden/hedeflerden söz açmak sohbeti bir nebze de olsa ilerletmeye yardımcı olur.
Ben hiçbir şey bulamazsam "annen gil nasıl? diyorum. Karşı tarafta "iyiler çok şükür" der sohbeti yine tıkar. Bir de kişiden kişiye değişiyor mesala bazı insanla sohbetin dibine inersin enerjisi konuşkanlığı çok önemli.
Bunu bende merak ediyorum bazılari ile sular seller gibi geliyor devamı bazıları ile gelmiyor bence gelmeyen kesim suratsız odun kesim smile bile koymuyolar konuşurken çok itici
Kendi yasamimdan hemen bir seyler anlatirim. Zaten iletisim tikaniyorsa karsimdaki muhtemelen kendinden bahsetmeyi seviyordur. Benzer bir sey anlatir, uzerine konusur devam ederiz..
En İyi Cevaplar