AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Boşver havlasınlar bol bol sevişin sevin gezin umursamayın hayat kısa.
Benımki 6 yaş buyyk sevıyorsan rakamların canı cehenneme 😘😘
Garip karşılamaktan ziyade, erkekler geç olgunlaşır... Olgun olanlar bile çoğu zaman çocuklaşır... Bu yüzden erkek kadından yaşça büyük olmalı
Cunku oyle ogretildi. Bana gore arada cok yas farki olmamali kadin veya erkek farketmiyor. Ama tercihini bu yonde kullanana da saygi duyulmali , yargilanmamali.. Kime ne.
Yoo annemde eşinden 3 yaş büyük hiç kimse garip karşılamadı.
Toplumumuzda erkeğe herşey mübahya sanki onların herşeye hakkı var kadının yok. Kadın kim ki.
Genelde kadın erken çöker derler ya hani, o sebeple genç olmasına alışkınlar. Ne saçma ama...
Çünkü kadınlar erkeklere göre çabuk yaşlanıyor bundan dolayı küçük tercih ediliyor
Cunku ulkede yikamadigimiz "erkek kadindan buyuk olmalidir" tabusu var. Bana gore cok normal
Onun başına gelmediği için anormal başına gelirse de normal karşılar insan oğlu helede Türkiye ise o yer
Kafamıza bu işlenmiş çünkü şimdi bile kızlara sorsan erkek büyük olmalı der.
Ateistim bunu bir dinci diyorsa peygamber 25 yaşında 40 yaşındaki Hatice ile evlenmiştir geri kalan saygı duyar zaten:)
Benim için bir problem değil, problem etmek saçmalık. Tabi abartılmadığı sürece.
Tüm değerlerin önünde tutulur toplum normları çünkü.
*Gecen bol olsun.*
Bu bir tabu sanırım. Erkek kadından daha büyük olmali diye düşünülüyor...
Hadi bu olguları yıkalım... haydin olgun garılar yumulun çıtır erkeklere sjsjs
Kadınların erken olgunlaştıgı düsünülüyor, bu yüzden belki💁
Anlaşan anlaşır ama ben anlaşamam benden küçük biriyle..
Kadın erkekten önce çöker, erkekler geç olgunlaşır vb. ön yargılardan kaynaklı.
erkek çabuk tahtalı köyü boylasın miras hanıma kalsın diyedir :D :D
Onyargi ve tabulari kiramiyoruz millet olarak... sebep bu...
Garip karşılanmaz ama genel olarak tercih edilmez. Sebepleri her insana göre farklılık arz eder.
Daha ideal geliyor, böyle alışılmış. Haksız da sayılmaz erkekler kadınlardan geç olgunlaşıyor..
Evet ilginc bir dusunce tarzi olusmus deger yargilarindan dolayi
Erkekler kadına oranla daha gec olgunlastigi için de yadirganiyor
Yani, çok da normal değil sanki :/ çocuk gelir bana kendimden küçük bir erkek ki
Erkekler geç olgunlaşıyor kadın daha çabuk çöküyor olmuyor o zamands
Aşkın yaşı yok diyorlar ama yaşıtın olmadığı sürece var bence
Toplumun dayattığı ön yargılardan sadece biri. İnsanlar bir şeylere değer veya yargı biçerken neden biçtiğini önemsemez. Saçmalık, iki türlü de saçmalık. İşin ucunda maddiyat olsa da saçmalık, aşk olsa da. Salın insanları yaşayarak öğrensinler.
Kaç defa da dedim akıl Yaşta değil baştadır diye ama tutturmuşlar bir yaş öyle gidiyorlar 👏🏻
Aslında güzel oluyor ama garip karşılanma sebebi kadın erkeğe göre daha olgun oluyor bide büyük olunca tam olgun oluyor bence bu yüzden yani
Toplum onu diyor toplum bunu diyora bakarsak işimiz var
Toplum sapık olduğu için halbuki müslüman geçinenler hz. fatma örneğini hep atlarlar
hz. fatma da mı buyukmus esinden
bn hz. hatice annemizi biliyordum sadece
@meltem42 hatice olacaktı Fatma’yı bilmiyorum ama rivayete göre yaşı tam net değil
Erkeklerin biyolojik ve psikolojik olarak daha geç olgunlaştığı bilindiği için çok sağlıklı olmayacağı düşünülüyor çoğu kişi tarafından
Bence de çok saçma ama kadınlar erkeklerden erken olgunlastiklari içindir büyük ihtimalle
Topluma bakmam ben büyük olabilir benim içinde sorun olmaz.
Zihniyet meselesi aslında alışılmış lığın dışında. olduğu. için
Bende garip karşılamıyorum hatta benden büyük olması daha çok hoşuma gider eşim olacak kişinin
Ben garip karşılamıyorum hatta büyükler daha çekici geliyor tabi büyükten kastım 2-3 yaş
Bnce gereksiz bir tartışma gönül sonuçta yaş tanımıyor tabi abartılmadığı sürece
Kadın erkeğine baksın yaşlanınca diye kadının küçüğü makbuldur
O durum gittikçe azalıyor. Toplum daha da bilinçleniyor. Fransa başkanı büyük bir örnek oldu
Şu cahil yobaz düşüncelerden kurtulması lazım bu ülkenin
Benim anneannem dedemden 2 yaş büyükmüş 2 yengemde dayılarımdan büyük hiç bir sıkıntı olmamış
Alışılmış birşey toplumsal ön yargılarla alakalı bir durum erkek kadından büyük olmalı diye yıllardır giden bir genel yargı o sebepten garipseniyor
menapoz, antrapoz ya da Doğum sonrası kadınlarda çökme :) Hoş seda sayan gibi sanatcıları baz alırsanız hiçte öyle bişi yok
Çünkü toplum olarak erkek büyük kadın daha küçüktür diye bir inanış var. Yanlışmı evet yanlış ama yapcak bişey yok
Ataerkil düşüncenin bir ürünü. Kadınları da buna inandırmışlar neymiş efendim erkekler geç olgunlaşır... bla bla bla.
Kadının boyunun erkeğin boyundan uzun olduğu ilişkiler neden garip karşılanıyorsa o yüzden. Saçmalık yani, mutsuz olmamız için, çok mutluyuz ya bir de insan eliyoruz. :)
Eksikeyen arkadaşın zekasından öpüyorum. 😊
Bilmiyorum ama ben de istemem kendimden küçük birini
Tam tersi de sorun oluyor hatta bazılarını rahatsız ediyor
Tamamen bazı dayatmalar ve erkekler geç olgunlaşır yaftalarından dolayı
Bence tepki olmamalı iki cins içinde hatta dul da olabilir daha önce evlenmiş ya da çocuğufa olabilir tepki yanlış bence
Yıl olmuş 2018 hala böyle şeyleri garip karşılayan bir toplum var çok saçma erkeğin yaşı büyük olabiliyosa kadınında yaşı büyük olabilir çok normal
Kendimden küçük sevgilim oldu dünyanın en mutlu insanıydım
ıns sonuna kadar gıder mutlu olduysan bı ınsan sevınıyorsa bende sevınırım ıns mutlulugun daım olur
Eskiden öyleydi yine de allah razı olsun
Allah senden de razı olsun bana mesaj atar mısın lutfen ıkı dk kısa bırsey danısmak ıstıyorum sadece ıkı dk dınlesen mutlu olurum lutfen
Kizin kucuk olmasi dha guzel , ama tabikide kız buyuk ise bundada bir sorun yook !!. Seviyorlarsa bence tamam
Bencede çok saçma her zaman ki gibi önyargılı toplumumuz 👏 👏👏👏
Bağnazlık biraz bence. Bir de toplumda süregelen düzenden. Bence olmaması gerek yani bir erkek kendinden daha büyük bir kadına gerçekten değer verip hayatına alabilir sonuçta.
Aynen öyle. Ufak gösteriyoruz zaten en fazla -5 yaş a kadar evlenebilmeliyiz.
toplum genelde yapmak isteyip yapamadığını bir başkası yaptığında yadırgar