Arkadaşlar konu Rus edebiyatı olduğunda yayınevi ve çevirmene çok dikkat ediyorum. Rus edebiyatında en iyi yayınevleri iletişim, iş bankası ve can yayınları. Dostoyevski'nin Karamazov Kardeşler adlı kitabı üç yayınevinde de basılmış, karar veremiyorum. İletişim yayınlarında Ergin Altay çevirisini yapmış, 795 sayfa.
İş Bankası yayınlarında Nihal Yalaza Taluy çevirisini yapmış, 1008 sayfa. Can yayınlarında da Ayşe Hacıhasanoğlu çevirisini yapmış 1088 sayfa. Engin Altay ve Nihal Yalaza Taluy daha önce çevirilerini yaptığı kitpları okudum, çok başarılılar beğendiğim çevirmenler, Ayşe Hacıhasanoğlu hakkında çok bir şey bilmiyorum. Evet arkadaşlar siz ne diyorsunuz? Hangi yayınevini önerirsiniz?
İş Bankası yayınlarında Nihal Yalaza Taluy çevirisini yapmış, 1008 sayfa. Can yayınlarında da Ayşe Hacıhasanoğlu çevirisini yapmış 1088 sayfa. Engin Altay ve Nihal Yalaza Taluy daha önce çevirilerini yaptığı kitpları okudum, çok başarılılar beğendiğim çevirmenler, Ayşe Hacıhasanoğlu hakkında çok bir şey bilmiyorum. Evet arkadaşlar siz ne diyorsunuz? Hangi yayınevini önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
durum yarı yarıya :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar