Toplum içinde ve arkadaş ortamında fısıltıyla başkasının kulağına bir şeyler anlatan insanların bu davranışını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bir ortam varsa herkes orada düşüncesini, fikrini, hissettiğini direk söylemeli. Toplum içinde olanların gözüne baka baka fısıltıyla kulaktan kulağa oynamak çok yanlış. İnsanları meraklandırmak, onların hakkında konuşuyormuş hissi uyandırmak doğru bir yaklaşım değildir. Peki siz toplum içinde böyle kulaktan kulağa fısıltıyla bir şeyler anlatıyor ve paylaşıyor musunuz?
Toplum içinde ve arkadaş ortamında fısıltıyla kulağına bir şeyler anlatan insanların bu davranışını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Kesinlikle çok saçma bir şey bu tip iletişim şekli, çok nadir de olsa bazen çok sessiz bir ortamda yaparız sessiz sessiz anlatırız, hadi onun bir sebebi var ama bunu bilinçli ve kasti yapanlar var, kesinlike anlamsız geliyor bana.
Direkt benim hakkımda konusuyormus gibi geliyor ya da benden gizli bir iş dönüyor hoslanmadigim için böyle şeyleri herkesin içinde yapmamaya gayret ederim söylenecek bir şey varsa birebir sohbet ortamı ayarlar konuşurum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bana söylemezlerse hem merak ederim hem kızarım. Hoş değil.
Öyle tiplere ayar oluyorum, özellikle de kızlara kulağına birşeyler fısıldayınca kesin benim hakkımda bir laf ediyor diyorsun ama haklısın yoksa ulu orta söylerdi uzak durulması gereken tipler kısacası
Rahatsız oluyorum biri kulağıma fısıldayınca dinlemiyorum genelde geçiştiriyorum. Yapan birini görünce de pek merak etmiyorum açıkçası ya dedikodudur ya da saçma şeyler..
Eğer ki o ortamda söylenecek bir konu değilse arada fıs fıs yapmaya gerek yok. Onu geçtim kendimle veya oradaki bir arkadaş hakkında dedikodu yaptığını düşünürüm şahsen
İnsanlar hakkında değerlendirme yapmış olmam onları değiştirmiyor. İlgilenmiyorum herkesin tavrı ve de tarzı kendisine kalmış. Elbette hoş değil zira kişi neyse o maalesef.
Az önce aynısını yaşadım kendimi sanki fazlalık gibi hissettim ortamda istenmeyen kişi gibi ve masadan kibar bi şekilde kalktım gittim insan kendisini pislik gibi hissediyor
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Toplum içinde ve arkadaş ortamında fısıltıyla kulağına bir şeyler anlatan insanların bu davranışını nasıl değerlendiriyorsunuz?
En İyi Cevaplar