Herkes için demiyorum yalnız geneli böyle ben göçmenim balkanlarda akrabalarımı ziyarete gittiğimde Makedon Sırp Bulgar kızlarla erkeklerle konuşuyorum kuzenim çeviri yapıyor ben konuştuğumda insanlar beni pür dikkat dinliyor Türkçeyi bilmemelerine rağmen, sokakta kızlar atarlı tripli laf sokma çabasında değil gidersin 4 kız 4 erkek bara garip salla sapık muhabbetler yok birbirlerine laf sokma aşağılama yok seviyeli sohbet var, örnek verirsem Makedonya’da 100 insandan 10 ya da 15 tanesi “daha fazlası değil” egoludur, kendi ülkemin insanlarına bakıyorum 100 insandan rahat 85 tanesi egolu hemde öyle böyle değil?
Bir Türk olarak soruyorum biz kimiz neyiz? Bireylerin birbirlerine egosu üstünlük yapmaya çalışması aşağılaması laf sokması nedir?
Ben size söyleyim Türkiye’de arkadaşlık dostluk falan yok üzülerek söylüyorum, yemin ederim Makedonya’ya gittiğimde oradaki insanları kıskanıyorum aşağılamak gibi olmasın balkanlar avrupa içinde en varoş topluluktur onlar böyleyse Danimarka İsveç Almanya Fransa nasıldır.
Türkiye kendi kültürünü örf ve adetlerini kaybetti kimi arap kimi batı özentiliği yapıyor ama en acısı iki tarafın en kötü yönlerini örnek aldı kendine, İnşallah ilerleyen zamanlarda Türk milleti kendi benliğine kültürüne kavuşur, 1960’lı yılların siyah beyaz Türk filmlerindeki insanlar bile bizim şimdiki durumumuzdan çok daha iyilermiş.
Bir Türk olarak soruyorum biz kimiz neyiz? Bireylerin birbirlerine egosu üstünlük yapmaya çalışması aşağılaması laf sokması nedir?
Ben size söyleyim Türkiye’de arkadaşlık dostluk falan yok üzülerek söylüyorum, yemin ederim Makedonya’ya gittiğimde oradaki insanları kıskanıyorum aşağılamak gibi olmasın balkanlar avrupa içinde en varoş topluluktur onlar böyleyse Danimarka İsveç Almanya Fransa nasıldır.
Türkiye kendi kültürünü örf ve adetlerini kaybetti kimi arap kimi batı özentiliği yapıyor ama en acısı iki tarafın en kötü yönlerini örnek aldı kendine, İnşallah ilerleyen zamanlarda Türk milleti kendi benliğine kültürüne kavuşur, 1960’lı yılların siyah beyaz Türk filmlerindeki insanlar bile bizim şimdiki durumumuzdan çok daha iyilermiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer