Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, evinden altınlarının çalınmasından gelinini sorumlu tutup, dedikodusunu yapan kayınvalidenin manevi tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti.
Tabii ki açarım! Sonuna kadar hakkımı ararım.
Eşimden çekinirim, açamam.
Asıl dava gelinlere açılmalı, onlar daha çok dedikodu yapıyor.
eşim annemi mahkemeye verse , öbür günde ben boşanma davası açar . olayı duyduğum anda ; tamam hadi sen artık babanla yaşa der yol veririm . ki benim annem de böyle bir suçlama yapmaz , görmeden konuşmaz. konuşuyorsa çalarken görmüştür :D
Gelip gitmeyi azaltırım o kadar.. bu davada ülkemizin adalet sisteminin yerin dibine girdiğinin kanıtıdır... mahkemeler de sonuçlanmayı bekleyen o kadar dava varken böyle saçma şeylerle uğraşılıyor işte
Türk kadınları çok şanslı. Türk yargı sistemi gerçekten çok koruyucu kadınları. Bunun ardına sığınıp her türlü ahlaksızlığı, şeroluğu yapan seviyesiz kadınlara da buradan selam olsun. Annemi mahkemeye verecek kadını boşarım, anne dedikodu yapmaz zaten ahshhs
@vslevlse16 oturdum düşündüm, korkmayan Türk kadınları çok şanslı. Anayasa gayet koruyucu. Birkaç kendini bilmez hakimin yanlışları yüzünden kalkıp bunu tartışmamak lazım
Sana hak veriyorum Türk kadınları baya şanslı küçük bir örnek vermek istiyorum şu memlekette eş cinselin hayvanın ağacın çocuğun kadının hakkını aramak için milyonlarca insan sokağa dökülüyor bunun için bir gün belirleniyor ama erkeğin böyle bir hakkı yok şimdi şehit olduğunda onada sokağa çıkıyoruz diceksiniz kesin 1 gün çıkıyorsunuz unutuyorsunuz bir örnek daha vermek istiyorum haberlerde ufak çaplı bir kaza bile olsa haberde şunlarla söyleniyor (sayıları kafadan atacam) 20 kişi yaralı 3ü çocuk 8i kadın deniyor erkeğin sayısı söylenmiyor çünkü kimsenin umrunda değil bilmek isteyen kendi hesaplar yoksa bilemez kısacası kadınlar yeterince şanslı Türkiye’de
@BuzPüskürtenEjderya Haklısınız çok şanslıyız tecavüz olaylarının arttığı bir ülkede takım elbise giydiği için cezanın yarıya düşmeside kadına verilen şansı gün yüzüne vuruyor..
Biz kadınlara tecavüz edilsin demedik o anayasanın başka bir ayıbı sen sadece kadına olan 1 olayı söyleyerek şansız olduğunu söylüyorsun şu an bu devirde kadına verilen değeri sana şöyle anlatayım sokağa çık ve yanından biri geçerken sadece bağır taciz etti diye ve ona 3-4 tane vur ardından o adamın leşini gör ama bir adamı dövseydin ve o adam kadınsın diye sana bişe yapmasaydı kimse gelip seni ayırmazdı hatta herkes gülerdi çünkü bir erkek bir kadından dayak yiyor kadın erkekden değil zaten ayırmaya çalışsalar o adamı tacizden içeri alırlar
@BuzPüskürtenEjderya kaç kere karakoluk oldum hepside şikayetinizi geri çekin vs vs dediler ama bu olaylar benim semtimde olmadı keşke benim semtimde olsaydıı
Eşimin bu olaya karşı tutumuna bağlı. Eğer annesini haklı görüyorsa açardım dava çünkü bu dedikodu değil iftira. Ama eşim annesinin tarafında değilse onun hatırına annesini zor duruma sokmam.
Kaynana sonuçta saygı gösterilecek insan yaş icabı olsun yaşı gelmiş insan kaynananın söylediklerini dymamak gerekiyor çünkü onlara yaşlı insan rolundan bakmak gerekiyor
En İyi Cevaplar