Kendime hiç acımıyorum , umurum da bile değilim resmen ne olucak benim bu halim?

Insanlari uzmek istemiyorum hayvanlari da ama kendimi uze uze kalmadim ben sevgi cinsellikten ibaret degildir mesela hep kandirdilar beni seviyorum diyip bende salak tabi en basit ornegi bu kullanilmak istemiyorum artik ağlamak istemiyorum yoruldum ben. Ne yapicam?
Güncellemeler
+1 yıl
Örn okulda dersteydik bisi oldu ben atese dayanabiliyorum dedim tabi hissetmiyorum artik hic bisiyi hayat umurum da degil cakmakla 1 dk boyumcsnlarmagimi yakmisim su an sadece et var ve acisi umurumda bile olmadi kendime hic bir acidan acimiyorum hak ediyorum cunku bunlari igrenc bir insanim ben bile kendimi sevmezken beni insanlarin seesini beklemis olmam sadece aptallik aptalim hala beni sevebilecek birileri var , olabilir saniyorum ama beni annemler bile sevmemisken kim neden
Güncellemeler
+1 yıl
Sevsin ki beni ruhsuzun degersizin tekiyim ben nenyasadiysam hak ediyorum zaten aglamak benim en buyuk hakkim bence ama artik istemiyorum bunlari yazarken gozlerimdne yaslar nasil damliyor bir cogunuz anlayamaz yoruldum artik.
Kendime hiç acımıyorum , umurum da bile değilim resmen ne olucak benim bu halim?