Arkadaşınız buluşmak istiyor, ama siz istemiyorsunuz. Gelmek istemediğinizi söylerseniz kırılma ihtimali yüksek. Nasıl bir bahane üretirsiniz? Arkadaş ekmek için bahane alternatifleri neler?
Param olmadığını söylesem para çıkarıp veriyorlar. İşim var desem yok olduğu güne erteliyorlar. Bazen çocuk gibi annem izin vermedi bile dedim yok valla inatlar.. benim gibi biri için buluşmamak türlü bahane demek. Bazen yurtdışındaymış gibi telefonu kapatıyorum bazen sevgilimle yaylada geziyorum diyorum. Bazen de onum bunum hastalanıyor.. ee neden gitmiyorsun derseniz de bıktım gezmekten ya yıllardır gez dur para da kalmıyor cepte ben birikimi de severim. Arkadaşta çok olunca hepsi ayrı gezmek istiyor tüm yıl herkese zaman dağıtmaktan bıktım. Son iki yıldır ben yalnız gezerim
genelde o an görüşmeme sebebim ne ise onu söylerim. canım sıkkın, havamda değilim ya da çıkmak istemiyorum gibisinden. ama bazı arkadaşlarım o kadar kırılganki, onları üzmemek adına ailevi sorunlardan tut, erkek arkadasımın hastalığı ya da şiddetli tartışma gibi bahaneler üretebiliyorum.
En nefret ettigim durum. hatta Şu an hic bir bahaneme inandiramadigim icin hazirlanip cikicam arkadasimla. ve halbuki gercekten bu sefer migrenim azdi. ama yalancinin koyu yanmis kimin umrunda 😕
Halam bıyık bırakmış bundan sonra bana amca diyeceksin ulan diye duvarlara kafa atıyor duvardaki göçükleri kapatmak için alçı almaya gidiyom kanka kusura bakma gelemicem yani
Kanka ya dün benim ayakkabılarımı otobüs şoförüne vermiştim adam üşümüş diye 2. turda bizim evin önüne bırak demiştim bırakmamış, çalmış denyo gelemeyeceğim. Kb.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Isteyim diyorum ama biyerden patlak verecek pazar gunleri calisiyorum diyorum aksamlari 10 11 kadar calisiyorum diyorum adamlar benim maasi hesapliyo ne mesai aliyosun iyi para diyolar bu seferde zengin belldiler mesai yok bizde dedim bu seferde keriz dediler 😀😀
Uzaktayım şu an derim genelde, orası bana çok uzak kalıyor. İstanbul'da olduğum için, çok rahat bahane uydurabiliyorum. Örneğin "karşı yakadayım ben ya, gelemem şu an." diyorum mesela. :D
Geçekler acıdır ama acıda bize güçlü bir karakter arman eder aslında doğruyu söylemek daha iyidir yalan söylemekten açık olun az yalancı olmaktan iyidir
+Kanka annemle kavga ettim. Babam da izin vermiyor. Ühühühü. Kusura bakmiyorsun dimi yaa? - Yok kanka yaa sorun değil ben tek başıma da hallederim üzülme sen. (O*pu bikere de ekme beni)
En İyi Cevaplar