Bazı insanlar vardır içindeki duyguları bastırır bastırır bastırır ve sonra arkadaş edindiği andan itibaren bir heyecan duygusu ile yüksek sesle sokak ortasında bağıra bağıra konuşur. Herkes beni duysun ve bak ne kadar değerliyim izlenimi vermeye çalışır. Oysa ki bilmiyor ki itici ve psikolojik sorunlarının var olduğunu. Bu duygu karmaşıklığı ile var gücüyle dışarıya yansıtmaya çalıştığı konusunda bir fikrim var.
Bu gibi insanlara tepki verir misiniz? Ben sabredemem ve biraz sessiz konuşmasını söylerim. Konuştukları egosunu biz insanlar üzerinde tatmin etmesine izin vermem
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bağırarak konuşan insanların psikolojik sorunlarını olduğunu düşünüyorum. Bu konu da ne demek istersiniz?
Bundan 1 hafta önce metroya bindim, keşke bir sonra ki metroya binseymişim dedim... :D Ben yaşlarda adamın biri ayakta duruyor sevgilisiyle konuşuyor belli ama öyle bir konuşma ki... Adam sevgilisinin iç çamaşırına kadar bağıra bağıra anlattı. Rezalet :D
Hayir on yargilisin sesli konusmami yargina bagladin daha tiyatro yaptigimi bilmeden. Hatirlatirim 'o zaman sende o dusundugum insanlardansin' demistin.
En İyi Cevaplar