Kadın ‘’Kocamın kızlarımı çıplak görmesini istemiyorum’’ dedi, internet karıştı! Baba kendi kızını yıkayamaz mı, bu yanlış mı?

Avustralyalı kadın kocasıyla ettiği kavgayı ve nedenini internette paylaştı, karşılığında çok ilginç tepkiler geldi..
Kadın ‘’Kocamın kızlarımı çıplak görmesini istemiyorum’’ dedi, internet karıştı! Baba kendi kızını yıkayamaz mı, bu yanlış mı?
Şimdi oldukça bıçak sırtı bir konuya gireceğiz. Soru şu ‘’Babaların kızlarını yıkaması doğru mu?’’ Adını gizli tutan Avustralyalı bir kadına göre bu sorunun cevabı hayır. Öne sürdüğü nedense kızlarıyla babalarının ‘’Ayrı bölgelere’’ sahip olması. Kadın bu fikrini bir Facebook gönderisinde paylaştı.

Bu konuda endişelerini de şöyle ifade etti:

‘’Durum şu ki kocam bana sinirlendi. Çünkü onun kızlarımızı yıkamasını istemedim. Bilmiyorum, ancak bir adamın kızları yıkaması fikrinden hiç hoşlanmıyorum,

‘’Eşimin oğullarımı yıkamasında bir sorun yok. Ancak kızlarımızı yıkamasını istemiyorum. Çünkü babalarıyla aynı ‘bölgelere’ sahip değiller’’.
Tabii durum böyle olunca internetten de birçok tepki geldi. Ancak çoğunluğunun kadına karşı cephe aldığını söylemek gerek.

En öne çıkanlar şöyle:

‘’Kocanı bir tecavüzcü olarak düşünmen büyük bir hata’’

‘’Eşine nasıl çocuklarını yıkayamayacağını söyleyebilirsin’’

‘’Peki ya boşanmış erkekler ne yapacak? Tecavüz etmelerinde şüpheleniliyor diye çocuklarını yıkayamayacaklar mı?

Ben de naçizane kadının kesinlikle saçmaladığını düşünüyorum. Tüm erkeklere birer tecavüzcü ve sapık muamelesi yapmak bir kadının yapabileceği en yanlış ve acımasızca şey. Hele hele bir de bu adam hayatını birleştirdiğin insansa. Siz ne düşünüyorsunuz?
#Meczup