Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim sorum apartmanda yaşamak mı yoksa müstakil ev mi? Neden?
Müstakil evden kastın görseldeki gibiyse müstakil ev güzel tabii. Ama müstakil diye gecekondu tarzı evleri diyorsan apartmanı tercih ederim. Mustakil (Gecekondu) evde oturuyorum ve çekilmez oluyor artık benim için. Her gün ağaç yapraklarını temizlemekten bıktım. Belki senin için gereksiz bir örnek olacak ama ben online oyun oynamayı çok severim ve internet faktörü benim için önemli ama müstakil evlere fiber internet vermiyorlar. Fiberi geçtim ADSL bile vermediler... Bu ev haricinde 2 tane apartmanda evimiz olmasına rağmen müstakil evde oturuyoruz. Ailem öyle istiyor çünkü. Müstakil evin iyi yanı hayvan beslersin rahatça, mangal falan yakabilirsin, soba yakabilirsin. Onun haricinde hiç bir avantajını görmedim. Ben apartmanda oturmak isterdim.
Müstakil evi tercih ederdim. Komşu rahatsız olacak derdi olmadan sesli müzik dinleyebilirdim. Arkadaşlarımla gürültü yapablirdim. Bayan misafirlerim geldiğinde komşular giren çıkana dikkat edemezdi :))
Apartman da yasamak zor birsürü komşu var amw çoğunu tanımıyor sun kutunun içinde yaşıyor mis gibi hissediyor insan kendine ait çıkıp vakit gecirecegi açık alan yok
Müstakil ev favorimdir.
Ev dediğin kutu gibi olacak bahçesi olacak etrafı ağaçlarla çevrili olacak ve bahçesinde köpek olacak...
Cevap
54Cevap
Müstakil ev. İstediğin hayvanı sahiplenip beslersin, gürültü, kolu komşu derdi yok, kira derdi yok (apartman dairesi seninse), yok üstten su damlıyor, yok boru patlamış bilmem ne.. Müstakil iyidir. İstediğin gibi yaşarsın orada.
kesinlikle müstakil.. öğrenci iken dağ başında müstakil eski bir evde yaşadım çokta memnundum cevrede yakın ev yoktu arka taraf mezarlık ufak bir bahce vardı miss insandan uzak gürültüden uzak. tekrar gitmek isterim okumaya :D
Müstakil daha güzel daha konforlu ama güvenlik açısından apartman daha güvenilir. Böyle bir coğrafyada eşini çocuğunu öyle bir evde bırakıpta evden çıkmak kimse istemez.
Müstakil ev. Apartmanda üst veya alt komşularınla gürültü yapma konusunda anlaşamayabilirsim. Kendine ait bir evin olması insana kendisini daha özgür hissettiriyor.
İkisi de olabilir ama müstakil evim olmasını isterdim komşular rahatsız olur derdi olmaz istediğim gibi at oynatırım :)
Bahçeli bir ev. Neden? Meraklı komşular, gürültü patırtı, istif edilmiş bir yaşam istemiyorum. Doğayla iç içe olmak en güzeli.
Müstakil ev. Kendine ait daha çok alan demek. Kim istemez ki bahçeli yeşillik dolu bir ev.
tabiki müstakil ev bahçeli. yoksa benim gibi apartmanda komşularla sorun yaşarsın.
müpmüstaki olsun. bahcesi olsun, yazin bahcede kahvaltimizi yapalim:)
Müstakil en iyisi apartman çekilmez gürültü çok oluyo
Mustakil.
Zaten büyük evin derdi de büyük olur. Hic birsey disardan gorundugu gibi olmaz
Tabii ki müstakil evi isteriz ama herkes müstakil evde yaşasa eminim iki tur atacak bir cadde bile olmazdı.
ferrariye binmek mi metrobüse binmek mi gibi bir soru olmuş
Mustakil cok guzel. Koydeki evimiz gibi. Ama sehirde dairedeyiz. :/
Muzik yaptigim. icun gurultu oluyor bir de köpegim var apartman sıkıntı mustakil biraz yalniz bir ev cok daha iyi
müstakil ev..
çocuklarım rahatça oynayabilsin diye..
Müstakil bence çünkü hayvansever biri olarak kedilere bahçemde daha rahat bakıyorum
Müssakil ev tabiki rahat sorunsunz komsulsrin sesi gelmez birde bahcesi varsa daha guzel
Mustakil ev arabayida garaja koyacaksin bir tanede kopek oh mis
Müstakil evim olsa bahçeli falan kapısında köpeğim garajı olan ne güzel olur
müsatakil iyidirde İstanbul'da yer kalmadıkı hep üst üste binalar
Müstakil ev kesinlikle
Bu da soru mu, tabiiki müstakil ev
Köyümdeki 2 göz odalı kendi evimiz tek geçerim
Müstakil bahçeli bir ev
Müstakil evleri daha çok severim
Müstakil.. daireden sıkıldım
Müstakil ev hayatı daha keyifli
imkanım olsa tabikide müstakil ev...
Ikisinin de güzelliği ayrı ben apartmandan yanayım