Aile & Toplum Müstakil ev mi yoksa apartman dairesinde mi yaşamak istersiniz? Mertcan3443 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor malum depremler insani kortutuyor ! Güncellemeler+1 yıl Sen hangisinde olmak istersin Güncellemeler+1 yıl En son nerde deprem yasadin? Müstakil ev mi yoksa apartman dairesinde mi yaşamak istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Residans 1 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Biraz daha inzivaya çekilmem gereken bir yaşta isterim müstakil 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Müstakil evimiz yine öyle yaşamak isterdim… 1 1 Yorumla Mertcan3443 +1 yıl Ne güzel Yorumla
silannurr Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Kesinlikle müstakil bu arada ne güzel bahcesini duzenliceksin zevkine göre insanlardan uzak dinliceksin kafayı 1 0 Yorumla
ceyloo9292 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl apartmanda oturuyorum ama keşke müstakil evde otursaydım diyorum 2 0 Yorumla
Mertim4849 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl İkisinde de yaşıyorum. Duruma göre değişiyor rahatlığı 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. İmkan olsa müstakil tabiki 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Müstakil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Residans
Biraz daha inzivaya çekilmem gereken bir yaşta isterim müstakil
Müstakil evimiz yine öyle yaşamak isterdim…
Ne güzel
Kesinlikle müstakil bu arada ne güzel bahcesini duzenliceksin zevkine göre insanlardan uzak dinliceksin kafayı
apartmanda oturuyorum ama keşke müstakil evde otursaydım diyorum
İkisinde de yaşıyorum. Duruma göre değişiyor rahatlığı
İmkan olsa müstakil tabiki
Müstakil
Apartman dairesi
Müştekil ev
apartman 👍