Ben müstakil evi tercih ederim. Çünkü kimsenin karışmaya hakkı olmuyor apartman dairesinde ise durum farklı. 

Apartmanda yaşamak isterim. Bonzai partisi vermiyoruz sonuçta nesine karışacaklar. Komşularımı tanımıyorum bile. Müstakilin ısıtmasıyla temizliğiyle kim uğraşacak
Müstakil evi tercih ederim büyük bahçesi olucak :D Köpekleri çok seviyorum heralde müstakil bir evim olduğunda bir kaç tane köpek alırdım :D
şöyle müstakil bir fakirane olsun bana yeter.
static5.businessinsider.com/.../...lands-house.jpg
Kesinlikle müstakil. Hele bir de bahçesi varsa ohh miss
Diyorum satalım evi taşınalım diye yok. İlle de İstanbul
Cevap
19Cevap
müstakil evi herkes ister tabi ki hele ki bahçeli ise oh mis. ama İstanbul'da apartmandan başka seçeneğimiz yok gibi bişi.
İstanbul istemiyorum ki İstanbul'da tutan bir şey yok. Muğla olur Antalya olur Trabzon olur
herkesin rüyası bu zaten :)
müstakil tabi ki , apartman ses gürüldü , inip çıkmak , bahçe yok... müstakilde dilediğini yapmakda özgürsün.. isterdiğini gibi bahçeni kullan kafana göre oturur çayını yumumlarsın mis gibi..
Teşekkürler EİG için
Yoo aynı apartmanda 2 tane dairemiz var 3. yü alacağız 10 senedir apartmandayız evcil hayvanda besledim aile için kavgalarımız da oldu hiç kimse bir şey demedi ama tabiki müstakil farklı oluyor
Müstakil evde yalıyorum apartmanda düşünemiyorum rahat değildir
Müstakil şaşmamak lazım. Apt. da cins cins insanlarla uğraşmak gerçekten zor. İnsan oğlu çok garip. :) :/
Müstakil evde kalıyoruz :D sıkıntı sıfır :D komşular dır dır yapıyor fakat sorun olmuyor kimene :D
Müstakil ev her zaman daha kullanışlı daha samimidir bence :)
müstakil ev çünkü enstürman çalıyorum, komşular sıkıntı olur
mustakıl tabı ya son ses muzık dınlıyorum ben apart olmaz saykoluga gerek yok o. O
müstakil ev candır
gürültü yok heryer senin
apartman sacmalıktır!
Müstakil ev tercih ederim. En azından üst komşu gürültüsü yok
Apartman sıkıntılı ya : ) En iyisi müstakil. Hep müstakilde yaşadım çünkü : )
Müstakil Ev
Herşeyi kendin dizayn et nasıl istersen öyle yaşa
Mustakil candir apartmana tasindigima cok pismanim
Müstakil iyi
Bende ya doya doya gürültü çıkarmak gibisi var mı
Mustakil ev, çünkü dqha rahat oluyor
Müstakil tabii ki ama şimdi Apt.
Mustakil.
çadır
tabiki mustakil
Mustakil tabi
Daire
tabkide müstakil
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar