Kız kardeşleriyle dolaşmaya, alış-verişe çıkan insanlara imrenerek bakıyorum :) Maalesef yok ve hep yokluğunu hissettim. Çok şükür abim var ve tabi ki de hayatta benim için en değerli ve özel olan, 25 yıllık hayatımın tüm anılarına şahit olmuş tek varlık.
Ama bence abilerle kız kardeşi gibi olmuyor:) belki de yok o yüzden böyle düşünyorum.
Siz hangisiyle daha iyi anlaşırsınız: kız kardeşinizle mi, yoksa erkek kardeşinizle mi?
Kız kardeşi olmayan kızlar kendini daha yalnız hissediyormuş. Sizin kardeşleriniz var mı ve hangisiyle daha iyi anlaşırsınız?
Evet kız kardeşimle çok iyi anlaşırız genelde. Ama dediğin doğru hangisi yoksa onun eksikliğini duyuyor insan mesela ben de abim olsun isterdim hep :) Allah gönderdi bir tane @ericdraven_ :)
ben de hep abim olsun isterdim aksine:) kardeslerimden en anlasamadigim kiz olan. annem de tek kiz, bu yüzden hep birbirinizin kiymetini bilin diyor :D
Abim var ama keşke abim yerine bir ablam olsaydı diyorum. Birlikte oturup dertleşebileceğin, gülüp eğlenebileceğin bir ablanın varlığından daha ne mutlu edebilir ki bir insanı? Ablası olan arkadaşlarıma imrenmiyor değilim...
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kız kardeşi olmayan kızlar kendini daha yalnız hissediyormuş. Sizin kardeşleriniz var mı ve hangisiyle daha iyi anlaşırsınız?
En İyi Cevaplar