Sebebi sevgiliye olan bağlılığın arkadaşlığa verilen değerden fazla olması. Sevgili ile geçirilecek vaktin, arkadaşlarla geçirelecek vakitten daha fazla duygu barındırması. Yanlış olan bir seçim. Aslında hepimizin temelde yaptığı yanlış. Arkadaşlarla araya mesafe koymak , sürekli birlikte vakit geçirmek, ilişkilerin çıkmaza da girmesine sebep oluyor. Sürekli devam edince bu durum, paylaşılacak bir şey de kalmıyor. Sonra kavgalarda kaçınılmaz oluyor bazen. Arkadaşları, dostları unutmadan sevmek gerek. Gün gelir kapısını çalınca dostunun , söyleyebilecek iki kelimen olsun.
Doğal olarak mesafe oluşuyor. Mesela sevgilisi olan arkadaşla oturuyoruz. Sürekli mesaj geliyor. Cevap vermezse olmaz. Dakika başı eli telefona gidiyor. Sen de içinden ben seninle bunun için mi buluştum diyorsun. Zamanla kendiliğinden ara açılıyor işte
çünkü o anlarda biz biz olmayız etrafı pembe bir gözlükle görürüz beynimizi rafa kaldırırız ve arkadaşlarımız bu duruma saygı göstermeli bence ama arkadaşlarını satıp bir daha görüşmeyen sevgilisinden ayrılınca geri arkadaşlarına dönenler hakkında aynı yorumu yapmam onların karakterleri kör pembe gözlükle bile görülemez.
Birden bire hayatına yeni biri giriyo ve tüm ilgini çekiyo onu keşfetmek için zaman harcıyosun sadece ona odaklanıyosun bu sırada hep yanında oldulanlara vakit ayırmayı unutuyosun
Aşk gibi bir duyguyu sana hissettiren seninde ona karşı hissettiğin yeni biri girmiş hayatına tabi ki olur bu. Yeni biri hem de aşk dolu ahhhh ahhhh. Amaaaa sen kimdin durumuna da getirmemek lazım arkadaşlıkları.
Mesafe koymak degil bence sevdigin insanla gorusmek vakit gecirmek gerekiyor dogal olarak arkadaslarla etkinlikler zaman gecirme olaylari azaliyor ama bence kimse arkadas sevgili arasindaki bagi bir tutmaz
Bu aslında kıza ve erkeğe göre değişir.. kız tarafı da erkek tarafı da her zaman ilişki olduğu zaman, bir başkalarını istemez. Arkadaş çevresini kısıtlamaya çalışır..
Genelde karşı tarafın dırdırı yüzünden gerçekleşen bir durum daha fazla ona ilgi göstermeni ister. Hanım arkadaşların varsa elveda erkekleri bile kıskanan kızlar gördüm
En İyi Cevaplar