Ulan sahtekar. Birkaç cahil müslüman gördün diye islama yalan uydurmaya hakkın yok. Ağzını topla. Profil resminden nasıl bir dinsiz olduğunda belli zaten
Ya kardeşim ahiret benim ve tanrı arasında birsey benim cezami Allah verecek? Sen kendine bak :)) sen samimi bir müslümansın ateistlerin iccat ettiği telefon elinde ne ariyor? Git camide namazını kıl allahina dua et sen samimi bir müslümansan burada işin yok...
Yok ya, bu site senin babanın mı. Zoruna gidiyorsa çık git buradan. Ben müslümanım, senin gibi dinsiz kitapsız değilim. İbadetlerim tam değil diye dinden çıkmıyorum. Sen kendine bak. Bu hal üzere ölsen direk ebedi cehenneme gideceksin, çünkü müslüman değilsin.
Neyse kardeşim sen beni boşver kendi ahiretini kurtarmaya çalış şayet sizin dininiz çok çelişki ve çok kafa karıştırıcı bana hiç inandırıcı gelmiyor :))
allah dedi ki oku öğren kendine geliştir , geri de kal demedi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalan soyleme ben Fransa'da yasiyorum burda boyle birsey yasanmadi.. Akli sira Muslumanlari karalamaya calisiyorsun! (Burda bir hayvan sehir icinde boyle gezemez, bazi kurallara uymasi lazim yoksa polis goturur)