Sevgilinizle yakınlaşırken veya konuşurken felan ağız kokusunu alırsanız soğur musunuz?
Hiç aldınız mı?
Hiç aldınız mı?
Diğer insanlarla olan ilişkilerde her şey söylenmeyebilir belki ama sevgililik eşlik ilişkisinde birbirimizden gizlimiz saklımız olmamalı diye düşünüyorum. O bizim en yakınımızdır en nihayetinde. Dolayısıyla rahatsız olduğumuz bir durum olduğunda - mutlaka uygun bir dille olmak kaydıyla- söyleyebilmeliyiz.
Ben en ufak seylerden tiksinen bir insanım ama onun hic biseyinden tiksinmiyorm ilk zamanlar aynı şişeden su bile icemzdim ama onu daha çok sevdikce hic biseyinsen tiksinmiyorm ama olmasa daha iyi olur tabi
Hm anladım. Peki sen dikkat eder misin? Kendine
Ederim tabiki hatta hep naneli şeker alırım ağzıma onada veririm ama mesela oruçta falan buluşmuşsak herkesin öyle
Ay ramazanda buluşmayın zaten. Extra günah yapıyonuz hshssh
Ya ne günahı karşılık oturmanin veya sarılmanin nesi gunah sadece askerdi acemilikten gelmişti iftardan 2 3 saat once buluşmuştuk yani bida onu 10 ay gormucektim
Ya tamam canım öyleyse bir şey demedik
Hastalık falan olabilir bazen onu sorun etmem ama bakım önemli tabi her insanın kokar ilk. seferde bir şey demem
Ama kızcağız belki yemek yiyemedi :/
Diyorum ya insanlık hali soğumam her insanın kokar
Hm iyi.
👍👍
Cevap
4Cevap
Bazen hastalıktan filan olabiliyo ama kötü bir durum
Kesinlikle
kimsenin kalbini kırmaya gerek yok olabilir insanlık hali
soğumam ama uyarmak gerekir ama süreklilik halini alırsa soğurum
Surekli agzi kokmuyorsa sogumam. Insanlik hali herkesin kokabilir. Cani sag olsun knks
Rahatsız olunca söylenmeli
Evet
Soğurum
Aynen
Ben nasıl dikkat ediyorsam oda edecek yani
Kesinlikle.
Mesela ne yaparsın?
Ben devamlı dişimi fırçaladığım için ağız kokusu gibi bir problemim yok fırça dışında da bir şeker veya küçük bir sakız
Güzel👏🏻👍🏻
Sevmem öyle seyi
Ne yapsın kız belki yemek yiyemedi
Hm. Yani ben dikkat ediyorum o da etsin diyorsun.
Hmm. Ben devamlı naneli sakız felan çiynerim :)
Ama sevgilim yok benim gene de çiğniyorum 😂☺️
Uyaririm
Nasıl yani. Git bir şey ye öyle mi gel gibi?
İğrenç mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar