Lezbiyen iki arkadaşımın bana attığı kazık hikayesi?

merhaba. bu aralar kafamı kurcalayan bir konuda yardım istiyorum. kararsız bir insanm o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.
durumda geçen bu kişileri Aslan ve Balık olarak bahsedeceğim.
şimdi hikaye şöyle, üniversite için bu lanet yere geldim, bu lanet yurtta kalıyorum. bu lanet yurtta bu lanet insanlarla tanıştım. Aslan ile aram iyi, Balık ile de aram iyi olmaya başladı. zaman geçtikçe insanlara kendini açan biri Balık. işte üç arkadaş oluverdik. ama Balık biseksüel. ve Aslan'dan hoşlanmaya başladı. ben normal bir kızım işte. bunların kaldığı odaya çok gidiyorum kalıyorum, vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz. birkaç ay sonra Balık bana tavrını e-belli etmeye başladı. Aslan'la beni kıskanıyordu. halbuki ortada olacak bir şey yok, sevgilisi olan biriyim. Aslan'la aynı bölümdeyiz, çok yalnız kalıyoruz ve bana anlattığı şeyler, Balık ondan hoşlanıyor ama Aslan tamamen hetero. Aslan benimle kalınca istemediğini, sevmediğini söylüyor. aynı odada kalmasalar hiç arkadaş bile olmayacağını söylemişti. ama Balık onu çok seviyor. Balık'la kalınca ona bu durumu anlatmadan pes etmesini söylüyorum, baktım olmuyor öneri de bulunuyorum filan. aslında hiç karışmamalıydım ama... Aslan'la gezerken yine Balık hakkında konuşuyordu, ben de o gün patladım gibi bir şey oldu istemiyorsan kızı üzmeden reddet tarzı cümleler kurdum. ama hayır, onu kırmamış birlikte çıkmaya başlamışlar bunu sonradan öğrendim. sonra Aslan benimle olan çoğu konuşmalarını Balık'a anlatmış. hem de yanlış anlaşılacak tür anlatmış Balık'ta sinirlendi tabii. Aslan'la onu ayırdığımı sanmış onu. neyse Balık benimle ilişkisini kesti ve Aslan'a da aynısını yaptırıyor. şu an hiç konuşmuyoruz. Aslan yardımcı olmadı, ne yaptığını çözemedim.
sorun burada başlıyor, arkadaş kazığı yedim ama bu aralar o kadar çok şey onları hatırlatıyor ki deli gibi konuşma istiyorum, yanlış anlaşılmaları çözmek, olayları onların bakış açısından dinlemek filan istiyorum. gururum, cesaret el vermiyor ama kararsızım. yardımcı olun lütfen. konuşmalı mıyım?
Lezbiyen iki arkadaşımın bana attığı kazık hikayesi?