Lütfen anlayanlar detaylı yorum yapabilir mi , hoşlandım çocuk kalbimi kırdı onunla gelişme olucak mı?😒😒😒😒

Cok pis bakarim haaa 😂😎😎
Uc veya 4 vakte kadar bir yere gidiyosun kesin talinin var uctane biriyle kesin binyola cikiyosun aile ici Nisan misan oluacak ama sonra vocukdan soguyup ayrilacaksin
Balik var kismet demek ni yersen para olur ya istwsigin herhangi bir sey neyse olacak
Cocugun biri hayatinda iz birakmis aklina dusuyo ara ara
Senide gizli gizli hayranlik duayn birisi bar aile icinde ya biriyle tartirmis ya da taritisacaknsin senin elin bol burara paraya deger vermiyosun
Ici disin bir kalbin ter twmiz ama bir seye cok canini sikmissin daha bakacamda basim agruo baska bir zaman artik😂😁
Malesef
Wallha bunisin sonu hic aydinlik değil senden senden once birisi davrancan yakinindan birisininde gozu daha var onda
Saol e. ig icin benden bir fal kazandinn 🤣😂🤣
kalbini askida görüyorum, bu kirildigi icindir, ve etrafi kapali, sen hazir degilsin, onun özürünü kabul etmeye, ve özür de dilemiyecek simdiki durumda
sen cok seviyorsun bu kisiyi kalbinin büyüklügüne bakarsam, ama onun arkasi dönük kalbinde arkada askida duruyor, etrafda kapali ve ne yazik ki bir sevgilisi oldugunuda görüyorum, önünde oturuyor
yeni sevdiginin sevgilisi var, eski sevdigin arkasini dönmüs sana
ben sana gördüklerimi anlatiyorum, bu yeni sevdigin kalbine yakin olan ve önünde sevgilisi var, ister inan, ister inanma, sorma o zaman, güvenmiyorsan, kaba yorumunuda kendine sakla, hem yardim bekliyorsun, hemde saldiriyorsun, sikayet ettim seni.
Cevap
2Cevap
Çok sıcak gelişmeler var
Daha fazla bakamam çok sıcak yandım
Daha çok kırılır rahat ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar