Sorduğunda hep gitmekten bahsediyor insanlar bir yerden , birinden, bir şeyden gitmek...
Güne bir söz bırakalım
Tam geceme gündüz olacaksın bir boklar yiyorsun.
Güne bir söz bırakalım
Tam geceme gündüz olacaksın bir boklar yiyorsun.
Karşıdaki mücadeleye değerse her şey yaparsın üçüncü dünya savaşı bile çıkar. 😉 erkekler o kadar ayran gönüllü ki herkeze bir halim olsun istiyor öyle düşününce de kadınlar sadece kullanıyorlar hepsi bu. Sonrada şikayet ediyorlar. 🙈☺️☺️
Biraz sabır biraz pollayanicik hayatı devem ettiriyorum :)
Kayıp oldum :)
Yok yok şükür
Sen bir ceylan olup dağdan dağa kaçsan da, aşkım seni canavarlar gibi tskip edecek diyeceksin ve peşini bırakmayacsksın. 😉😎
Cevap
1Cevap
Ben kalıp savaşmayı seçtim bir secim yaptim ve kazandim sabir etmek lazim bazen
Bu cok sert olmadimi kerem
Peki
Gecene gündüz olacak insani bulabildiysen hic durma
Benden mi bahsediyorsun kulaklarım çınladı 😄
Gitmek falan 🤔
Gitmem ben 😄
Dedin ya gidersen gelme diye kendime güvenemedim 😊
Kaldım şimdilik 😊
yine mi gol değil diyoruz biz ona
Herkesle herşey olmaz...
Vicdan rahatsa sıkıntı yok
Liberaller bunu yapıyor zaten :D :D :D
Çünkü çok zor
Ben rahatı seviyorum, rahatıma düşkünüm, kendi konfor bölgem var dışına çıkmak istemiyorum, gündelik ilişkilerle ilgilenmiyorum ilişki konsunda sorunum yok, ama uzaklaşmıyorum da. İlerde ne olur bilemem büyük konuşmak istemiyorum ama mesela okul bitince istifa edip TUS dersanesine gidip uzmanlık kazanmak yerine atandığım yerde ister doğu olsun ister batı olsun severek mesleğimi icra etmeye, hastalara şifa olmaya çalışırım, evlere gidip bilgilendirmek, insanları sağlık konusunda bilinçlendirmek için çalışırım, şu an benden eksilen tek şey rahatlığım
Yorulmuştur belki?
Kalp yorulunca..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar