2. Haketmeyene hakkından/hakettiğinden fazlasını vermek. Bu kaldıramayacağı bir yük olup ağır geliyor basit yüreklere.. Şöyle de anlatabiliriz bunu; doğru yola eğri insanlarla çıkılmaz. Aslında hata bizde hayatımıza aldığımız kişiler , kendimize yaptığımız en büyük saygısızlık aslında fakat bunu yolda anlıyoruz.
O geçmişte kaldı çok genç zamanlarımdı. Diğer yorumum ise burada bile soruları denk geliyor, yok evlenirken bir şey istemedim kıymetli olmadım. Yok yerden çiçek koparınca olmazmış birşeyler talep etmen gerekiyormuş. Sana hediye alması lazımmış vs. vs. vs... bu da sonuçta Paraya bakıyor. Haa bir de zengin koca merakı var herkeste. Bu da Para demek değil mi? Peki o zaman kim seviyor? Buradaki bazı kızların hayatlarında ilk defa birine ilgi duyarlar onlar da hep kanı 5 kuruş etmeyen adamlar olur. Bu nasıl iş böyle. Hep kötüler mi kazanıyor.
Evet haklısınız ya zaman yanlış oluyor ya da insan Rabbim herkesin gönlüne göre versin, gerçek ve doğru olanı bulmak zor sanırım Rabbim denk getirsin 🤲
Aminn sağolasın. Ben düzgün kızı bulamıyorum, onlar da düzgün adamı. Nerede denk geliriz bilmiyorum. Dünyada yaşadıklarını biliyorum ama hangi konumda orası yok. teşekkür ederim cevaplar için.
İnsan doyumsuz bir varlıktır. Bir bilseler ki, bunun sonu yoktur. O doyumsuzluklari kadar büyük olamayacaklarini idrak edemezler Ve neticede Nankörlük ederler:)
Seveceklerini zannediyorlar veya cinsel olarak yanaşmak için. Sevemezlerse uzaklaşırlar, baktılar cinsel olarakta karşılık yok yari yolda kalıyor insan