merhaba arkadaşlar volkwagen polonun 96 2000 yılları arasındaki modelleri hakkında bilgi verir misiniz lütfen ? 12.000 tl max
tutlan modeli hangisi
tutulan motor hacmı hangisi
dikkat edilmesi gereken seyler
ve yakıt tüketimi
bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim değerli ks üyeleri :)
(arac hem aile hem genc arabası olacak ama oyle ugrasmıycam modifiye falan geçiş arabası olarak kullanacaz yaza dogru satarız ve satısı zor olur mu ?)
tutlan modeli hangisi
tutulan motor hacmı hangisi
dikkat edilmesi gereken seyler
ve yakıt tüketimi
bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim değerli ks üyeleri :)
(arac hem aile hem genc arabası olacak ama oyle ugrasmıycam modifiye falan geçiş arabası olarak kullanacaz yaza dogru satarız ve satısı zor olur mu ?)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
12 bin tl max bütçe ile 2. el pazarından daha güzel araçlar alabilirsin eski model bir polo öyle al sata pek uygun değil , yakmasınıda küçümseyemeyiz gerçi eski model araçların hepsi çok yakar
mesela ne önerirsiniz ?
şuanda ne desem yalan olur 2. el pazarını bilmiyorum ama üstüne 2-3bin ekleyip fiesta astra yeni pololar falan baya var hafif ticari araçlardanda bulursun sahibinden arabam dan 2. el araçlara bak fikir verir.
kusura bakma ama allah askına bir cevabına bak anlıyomus gibi cevap verdin bende merak ettim 12bine nası arabalar varmıs diye sordum üstüne 2-3 bin daha koy diyosun biz bilmiyo muyuz sanki para eklemeyi olsa zaten 15 bine yazardım !
kardeşim ben herzaman bunu savunurum araba aceleye gelicek en son şeydir şimdi 12 den alıcağına 6 ay sonra 15 den alman daha akıllıcadadır.
bizim durum biraz farklı maddı konuda :) şimdi ben istiyorum ki araba alalım(üniye gidiyorum ev yakın sayılır arabayla gider gelirim ve babam baska sehirde calısıyo ve ehliyeti 1 aydan alıcam ) ama 12 bin nakit var ve biraz altın var ama altın biraz düştü ve zarar ediyoruz o nedenle altın yükselene kadar elimizdeki naktle bişe alalım diye düşünüyoruz babam gelmeye ve altın yükselmeye (nerden biliyosak yükseleceğini :) ) daha iyi bişe alırız diye düşündüm ben
Volkswagen o bikere
pardon s yi unutmusum :)
Baska anlama geliyor :))
arabaları sen nerden biliyon yav :D
ne demek merak ettim valla :)
Halk arabas� ve halkın arabası arasındaki farkın aynısı büyük değil ama var iste
ben cok acayıp bir anlam bekliyodum bu muydu yani :P
Evet :D almanca yanlis oluyo iste volk wagen :D