Gizli Üye(36-45)+1 yılben ehliyeti geçen sene aldım. hatta sakata gelmeyeyim diye 2-3 de fazladan ders aldım tam sınav günü öncesi rica ettim kurs yerinden, boş araba varmış olur dediler.
sınav esnasında mükemmel sürdüm hatta okul içinde geri git dediler, geriye hızlı hızlı gittim, duvara santim kala durmuşum hepsinin yüreği ağzına geldi.
park yapmanın teorik olarak kuralları var. işte duba arka kelebek camında kalacak, sonra içeri girmeye çalışacaksın vs. kursla konuş bu şekilde teorik anlatan hocadan ders al derim.08 Yorumla
Soran+1 yılIstee hepsini uyguladimm kurallarin zTen park yaptim benim hatam parktan cikarken dubaya vurmak
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum en küçük şeyde eliyorlar. benim bir arkadaş da 3 kere falan elendi sonrakinde alabildi. bazen büsbütün şans oluyor. ben de mesela ehliyeti aldıktan sonra park yaparken beton duvara çarptım arabanın arkası komple gitti. park sensörü almak lazımmış.
Cevap sahibi+1 yılya da arka lambaları açıp ışığın duvarda ne kadar küçüldüğüne göre yaklaşacaksın, bu tabi arkada veya önde duvar varken park etme sırasında geçerli.
bence ağlamayı gerektirecek birşey yok, bir dahakine geçersin.
Soran+1 yılSende baya buyukmus hata
Cevap sahibi+1 yılben ehliyeti tek seferde almıştım. ama şu an bile hala tereddütlü olduğum noktalar var. mesela bir avm ye girdiğim zaman pahalı araçların yanına park yapamıyorum, çizersem bir sürü masraf vs olur diye. nereye en kolay girebileceksem oraya gidiyorum otoparklarda. strese gerek yok.
Soran+1 yılOf iki hakkim kaldi
Cevap sahibi+1 yılunutma bu son şansın :D
hugo ihmale gelmeyen kahraman :D :D
Soran+1 yılSon degil 2 hakkim daha var
En İyi Cevaplar
+1 yılAhahaha :DD
Ben 4 kere kaldım :D
Son seferde de kalsam boşa gidicekti o kadar verdiğim para tekrar kayıt olcaktım,
Son anda geçtim :D
Üzülme önemli bir olay değil bu canını sıkma, bir tek senin başına gelmiyor, yorma göz pınarlarını boşuna ^_^013 Yorumla
Soran+1 yılAma pis pisine kaldim her kurala uydum ne onemli dubaymiz
- +1 yıl
O dubaları park etmiş araba gibi düşün?
Önemli mi önemsiz mi sence?
Biri gelip park edicem diye senin duran arabana çarpsa ne hissedersin?
Soran+1 yılBenim cikamiycagmi anladilar heralde dedilerki tamam ilerden cik bkalimm ilerden bile cikamadim duusn
- +1 yıl
Kızım ölüm değil bu , kendine gel?
Nolcak yani biraz geç alsan ehliyeti müebbet hapis mi yicen suçlu olduğun için?
Adam mı öldürmüş oluyorsun?
Kocan seni çocuklarınla sokağa mı atıyor bir başına?
Kendine gel çok önemsiz bir problem şu an bu dert ettiğin be,
Sokakta insanlar ciddi ciddi açlıktan ölüyor farkında mısın?
Ne kadar şanslı olduğunu düşün ve gülümse,
Bardağın dolu tarafından bak hayata ;)
Git biraz alış veriş yap :D Kızların moralini düzeltmede 1 numara sanırım alışveriş :D
Soran+1 yılHhhaha evet ama ben hirsliyim iste kendime hirsima yediremedim 😀 basarisizliga tahammul edemiyorum komisyonda uzilme kizim hayirliai felan diyoo ee sen 4 kere kaldin yanmadimi dosyan
- +1 yıl
Bir tanesinda benden önce binen kişi aracı çarptı duvara xD
O yüzden 1 ay giremedim sınava bir daha '' bahaneli olarak '' kalmış sayıldım,
O yüzden bir hak daha verdiler :D
Soran+1 yılEe aldinmi sonunda 😀😀
- +1 yıl
Evet evet aldım :P belge işleri de çok uğraştırdı hatta
Soran+1 yılAyy cok sevindim moral oldu
- +1 yıl
Yav zaten niye üzülüyon ki başta, çok saçma bir neden
Hatta bak ben 112 de çalışıcam diye zorunlu dediler ehliyet o yüzden aldıydım işe girince baktım zorunlu değilmiş :DDD
Soran+1 yılYaa ben cok hirlsiyim basarisizliga gelemiorum ondan agladimm herkes sasirdi bana baktilar komisyon ogrenciler felan
- +1 yıl
Baksınlar,
Sanki onları hayatında daha kaç sefer görcen en fazla bir kaç defa daha.
Sonra hayatından çıkacaklar ;)
Soran+1 yılAynen ki ayni komisyon denk gelmio
+1 yılYavrum çok normal, dubaya çarpanı direk bırakırlar.
İsteseler de geçiremezler, dubaya çarpan arabalara da çarpar mantığındalar çünkü. Biraz daha çalış yaparsın💕21 Yorumla
Soran+1 yılAdmda biraz daha calis dedii cok agladim ikinci girisimdi iksindede parktan kaldim
Dubaya vurmuşsan iyi şöför olamamışsın ilerde kaza yapıp felçte kalabilirsin böyle düşünmek lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılDuba demek araba en fazla cizersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Arabalar konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biraz daha pratik yapman gerekebilir ama kapiyi carpip cikman hos degil. Sanki sen yapmissin da onlar not kirmis gibi yazmissin. Ehliyeti alinca bu denemelerin hepsi gercek olacak. Sonra da bizim tampon cizilir tabi
16 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o kadar dar yere park yapmam
Soran+1 yılInaalalh gelmem
Soran+1 yılBabamlada calisamiorum ama kavga edioruz
+1 yılÜçüncü de alırsın merak etme dörde kalan görülmemiştir
113 Yorumla
Soran+1 yılBilerek birakiolar
- +1 yıl
Evet bu kıllığı yapıyorlar maalesef
Soran+1 yılBizim kursta dosyasi yananlar var yansa bende orayi yakarim heralde
- +1 yıl
Dosyası yananlar mı var nasıl yani ya beşini de verememişler mi
Soran+1 yıl4 kere hakta veremeyince kaliosun
- +1 yıl
Hadi ya beşti dört mü olmuş
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Anladım iyi yapmışsın çarpmakla bu sürücü kursları basta eğitmenleri olmak üzere sınav görevlileri alayı g. t oğlanı eğitmenlerin hiçbiride bir bok bilmiyor..
Ben sürücü kursunda benimle birlikte ikinci sınava kalan kızın biri dönüşte kaldırıma çıktı araç yan yatacaktı az kalsın milli eğitimde tanıdığı var diye 70 verip geçirdiler f*ck the system
Soran+1 yılBunlar napti bil bakalimm ben parki normal yapiodum hocanin ogretitgi gibi tam oturuyordu bu yanimda komisyon adam goya yalandan bana yardim etti simdi don kaldirima vurcan dedi donduk kaldirimla aramda cok mesafe kaldi yalandan tamam oldu park dediler ama sorun vardi dubaya cok yanasmistim cikarken tak dye carpti kaldimm bilerek yaptilar kendim park yapmama izin vermediler
- +1 yıl
Bak işte onu şey için yapıyorlar seni denemek için yapmışlar banada kasıtlı bir şekilde aracı istop ettirdiler aslında onu şey için yapıyorlar bakalım iyi öğrenmiş mi bizim dediğimizi yapacak yoksa doğru öğrendiğini mi yapacak öyle yaparsam hatalı olur diyecek yoksa bizim dediğimizi yapıp yanlış mı yapacak diye sana tuzak kurmuşlar tuzağa düşünce bırakmışlar
Soran+1 yılBende enayi gibi kandim aptallik bende herkesi kendim gibi sandim
- +1 yıl
Estağfurullah insanın heyecandan o an aklına gelmiyor
Soran+1 yılAynen
- Arabalar konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılİlk seferde yapan kadın pek yok park olayını ayarlyamiyorsunuz pratik lazım ayna kontrolü lazim
13 Yorumla
Soran+1 yılYaptim parki ben canim. parktan kalmadim cikarken dubaya vurdum
- +1 yıl
Keşke dikkat etseydin ama dubaya vurmak pek sorun değil 🤔 girerken bir dubaya çok yaklaşmıssin demkekki
Soran+1 yılEvet
+1 yılçok abartıyorlar sanki onların istediği şekilde sürünce ömür boyu öyle kullanacaksın akşama kadar görüyoruz trafikte olanları
316 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok abartiolar bitmisti sinavim gectim diye seviniyorum cikarken degmiss dubaya inelim dedi
- +1 yıl
liyakat sadece tek noktada aranmaz ama bizim liyakat gibi bir derdimiz olmadığı için boş konuşuyoruz sizlerede bir şey diyemeyiz kişi araba kullanmayı kurstan çok çok önce bilmeli erkek çocuk olunca aileler çok üstüne düşüyor kız evlatlar hep ikinci planda 14 15 yaşında başlamak gerek sürmeye trafikte değil tabi 9 10 yaşından beri sürerim şu an ağır vasıta bile kullanıyorum aileme bu konuda minnettarım
Soran+1 yılValla erkekler once baslio ama kizlar daha gec 25 yasindayim yeni aliorium bilsem onceden alirdim
- +1 yıl
heves biraz da fıtrat meselesi aslında 18 yaşına girdiğimin ertesi günü yazıldım kursa askerden sonrada E sınıfı ağır vasıta aldım
- +1 yıl
eskiden bu kadar zor değildi
Soran+1 yılHaklisin siz bu konuda daha iyisiniz
- +1 yıl
sınav aracı neydi acaba aracın önü çok mu kör nokta nasıl fark etmedin dubayı
Soran+1 yılYaa ben dar yere girdim dubayla aramda cok az vardi binlarda anladilae heralde cikamam diye burdan dedilerki tamam ilerden gitt ordan cik cikamadim ordada vurdum
- +1 yıl
bizim zamanımızda konuşturma çok olurdu arkaya dönecekmi diye dikizin köşesinden konuşurduk sol şeritte dur derdi aniden bana b yi alırkende e yi alırkende öyle oldu kimseyi geri götürmedi beni geri götürdü otobüsle
Soran+1 yılYok valla hicbirsey demiolar parkta en ufak biryere vurmuycan asiri sacmaa
- +1 yıl
çok talep varda ondan şuanda herkesin ehliyeti var eskiden öyle değildi kişinin rahatlığı ve verdiği izlenim önemli daha farklı detayları aramalılar ama oraya gelene kadar değişmesi gereken çok şey var onun için çok zor
Soran+1 yılInsallah 3 te alirm hala moralim cok bozuk
- +1 yıl
araba yok mu sür boş zamanlarda
Soran+1 yılSuruyorum babamda park yapamiorum diye laf edio kavga ediyoruz olmiyo
- +1 yıl
o nerde öğrenmiş acaba bu işler kızmayla olmaz çok yanlış
Soran+1 yıl30 sene once almis
- Arabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayatım git başka şehirde al. Uğraşma burdaki hocalarla. Bence gıcıklığına yapıyorlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet azcik dubaya degmia
- +1 yıl
Sinir oluyorum onlara of
Soran+1 yılBende
+1 yılboşver takma kafanı ben hep vuruyom zaten dubalara
şimdi hacıyatmaz gibi yine eski haline dönüyolar16 Yorumla
Soran+1 yılKaliyosun ama
- +1 yıl
mutlaka geçersiniz
bir yakınınız falan çalıştırsın sizi
Soran+1 yıl2 hakkim kaldii babamla calistim kavga edioruz
- +1 yıl
kapıyı falan çarpmayın bir daha inerken bu yüzden bile kalırsınız
bol şanslar - +1 yıl
kavga etmeyin sakin olun
ben geçeceğinize inanıyorum
Soran+1 yılInsallah
Hayır tabiki kurallar böyle. Bence vazgeçme basacaksin
110 Yorumla
Soran+1 yıl2 hakkim kaldi ben cok hirlsiyim basarisizliga gelemedim icin agladim
Soran+1 yıl2 saat ders alcam simdi kalinca mecbur aliosun
Soran+1 yıl50 kere calistim park hala olmuo
Soran+1 yılOf iste moralim cok bozuk
+1 yılCarpmissin tabi bilerek yapmiyolar. Ama bence parka gelene kadar o kadar cok dikkat edilmeai gereken sey varki parkı sinav degerlendirmesi olmaktan cikarmak lazim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herseye dikkat ettim hic stop etmedim
- +1 yıl
Neyse gecmi olsun insallah bir dahaki sefere gecersin.
Arabalar konusunda 2b cevap paylaştı. Dubaya vurmuşsun kendin diyorsun :D bilerek neden yapsınlar? bende 3. girişimde kazanmıştım :D hocaya söyle taktik versin çaktırmadan :D
05 Yorumla
Soran+1 yılYardimci oldu bana yanimdaki komisyon park yaptirdi dusn 😀😀
Soran+1 yılBilemiorum ya da salagim dubaya vuran baskasi olamaz
Soran+1 yıl😀😀😀😀
Geçmiş olsun bak kardeş pratik lazım sana boş bı alana git bilen biriyle pratik yap
10 Yorumla
+1 yılEvet dubaya çarpanları bilerek bırakıyorlar. Ehliyeti verseler gidip arabalara toslayacaksın. Senin iyiligin için gerekli bu.
033 Yorumla
Soran+1 yılIsteseler gecirirler ikinci kez kaldimm 2 hakkim var uzulme biraz daha caliss hayirlisi felan dedilerr
- +1 yıl
Geçirmemeleri iyi olmuş. Park edemiyorsun işte. Park edemeyene ehliyet verilmez.
Soran+1 yılPaek ettim salak dubaya carptim parktan cikarken
- +1 yıl
Çok ağladın mı peki
Soran+1 yılEvet uzilme kizim bir sonrakinde gecersin dediler bide bana komisyon park yaaparkende yardim etti gene kaldim
- +1 yıl
Kıyamam sana
- +1 yıl
Ben 18 yasimda aldim ehliyeti ilk seferde geçtim hepsini
Soran+1 yılBende insallah 3uncude gecerim
- +1 yıl
Kaç para gitti
Soran+1 yılTek sinav 250 tl 2 saate ders aliosun
- +1 yıl
Yuh önceden ucuzdu. Parayı baban mı veriyor
Soran+1 yılEvet cokta pahali
- +1 yıl
Parayı nerden alcan
Soran+1 yılBaabmdan
- +1 yıl
Ağlarken arabanın icinde mi ağladın eve giderken de ağladın mı
Soran+1 yılAtabadan inmeye yakin eve gidene kadar uzulme kizim gecrsin sonrakinde felan dediler parkta yardimci oldu komisyon park yaptirdi geen kaldimmm
- +1 yıl
Oy oy ben olsam ben de bırakırdım ağlamanı izlemek için
Soran+1 yılNe zevk aliosunuzz narsistmisin
- +1 yıl
Yok sen tatlı oluyosun
Soran+1 yıl😀😀😀 bide komisyon dio biz herkesi gecirioz nahh 😀😀
- +1 yıl
Ağlarken yaş geldi mi gözünden
Soran+1 yılYaa snaa diyorum hungur hungur agladimmm
- +1 yıl
nasıl sustun peki 😂 çok tatlısın
Soran+1 yılInerken kapiyi pat diye vurdum kimsenin yzuune bakmadan iyi gunler demeden indim herkes arkamdan bakiodu 😀😀
- +1 yıl
Aman da aman hırçın kız 😁😁😁
Soran+1 yılGuvenlik bile diodu uzulme kizim 😀😀
- +1 yıl
Beni takip etsene sen 😁
Soran+1 yılYok sevgilim oldurur benj
- +1 yıl
Aman yiycez sanki seni yaşın büyük zaten benden. Merak ettim sadece
Soran+1 yıl25im bend
- +1 yıl
He takip et mesaj falan atmsm korkma
Soran+1 yılYok sevgilim laf eder
- +1 yıl
Aman korkak kız özgür ol azıcık
Arabalar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Parktan kalmazsın. Bu kadar zor mu?
13 Yorumla
Soran+1 yılParkta kalmadim dubaya vurdum cikarken
Soran+1 yılBiraktilar iste
+1 yılCanını sıkma birçok kez iki üç kez kalanlar var. Birdahakine girersin. Canını sıkmaya değmez. 5kez gir nolcak. Sence sistem mantıklımı onu düşün
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 kere hakkim var
- +1 yıl
Birdahakine daha sıkı hazırlanıp geçersin senin için önemli birşeyse. Canını sıkmaya değmez bence. Kurstan direksiyon dersi fazladan talep edebilirsin. Bayanlar doğası gereği bu araba trafik işlerinde biz kadar atik değil sanırım. Ondan kafana takma derim
Soran+1 yıl2 saat ders alip sinava giriyoesun
- +1 yıl
İstersen ekstra ücretle arttırabilirsin sanırım
Soran+1 yılEvet
+1 yılCok takilma gecersin birdhakine
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh cikarken kalmak adamin zoruna gider
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bitti sinavim dubaya carptim zoruma gitti cok ona agladim
Cevap sahibi+1 yılBilerek yapmiuolarda zatwn dubaya carpani dirrk bırakiyolar bir dahakine olabildigin kadar yavas davran
Soran+1 yılDedilerki bu dubadan cikarkiyorsan ilerden cik duz gidip genede vurdum
hepiniz oylesiniz yetenek yok yani ugrasmayin. alip trafige cikiyonuz daha beter oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak etmee napip edip alicam bide komisyon parkta yardim etti kalde kaldim 😀😀
+1 yılAcımıyorlar ya
11 Yorumla
Soran+1 yılHic
Yaş kaç ayrıca Allahın hakkı üçtür
04 Yorumla
Soran+1 yıl25im
Soran+1 yılManuelde aliorum
Arabalar konusunda 6,7b cevap paylaştı. Yazık olmuş
10 YorumlaAmmada beceriksiz mişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHee senin givi
Geçmiş olsun.
10 YorumlaGeçmiş olsun
10 YorumlaBende yircem
10 Yorumla- Arabalar konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende sürmeyi ver :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeceriksiz 😂😂
00 YorumlaEee napalım şimdi?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem