+1 yılkardeşim yanlış anlama adamlar haklı ehliyeti zorlaştırıyor lar ki senin gibi insanların ölmemesi için ben bir kaza yaptım az daha ölüyordum kafamda kask olmasa ölüyordum kaza yaptıktan Birkaç yıl sonra kas takmadığım için polis arkadan cezayı göndermiş o kadar çok sevindim ki anlatamam sana adamlar da haklı Eğer bizlere kolay ehliyeti verirse yarın biz en ufak bir kaza yaptığımızda ölürsek ve suçsuz insanları da istemeyerek öldürürsek vebali onların boynuna Bir de bizim kardeşim merak etme
benim kız kardeşim de iki kez kaldı üçüncüde geçti :-) :-):-) :-)
bu konuda yalnız değilsin Ben de motor dersinden kalmıştım :-) :-)
mutlaka kalıyoruz arkadaş ;-)17 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ama benim yarim saat hic hatam yoktu son 5 dk kaldi bitcek lastikler kaldirima vurmus ne varki bunda
- +1 yıl
Kardeşim sana canı gönülden direksiyon sınavını vermek isterdim Keşke böyle bir şansım olsaydı ama eğer istersen direksiyon konusunda sana yardımcı olabilirim arabamla Eğer istersen sen tam kavgaya ne kadar dolaşırız benim kız kardeşini de gelir ister misin beraber güle güle araba kullanırız Tabii bir yere uçmazsak :-) :-) :-)
Soran+1 yılHahaha sagol ama kurs ders vercek 2 saat tekrar sinava gircem 4 kasimda
- +1 yıl
Hangi şehirdesin merak ettim kusura bakma
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
İsminin ateşligeceler olması vereceğin dersi andırıyor kardeş umarım sivil de mahalle arkadaşlarına yardımcı olursun burda herkesin çevresinde yardım edicek biri vardır boşver sen :)
Soran+1 yılKavga etmeyelim zTen hocadan ders alcam tesekkurler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzu ben direksiyon hocasiyim ve senin gibi 800 ehliyet verdim
Kaldirimi kaldirim olarak dusunme bir insan olarak dusun vurup ezdigini dusun her zaman kaldirim. kenarina yanasmicaksin. Dogru bir karar komisyonlar bayan dusmani ise hakkini yedilerse meb e sikayet edebilirsin ama kaldirim konusunda degil. Hakli taraf onlar cunku. Aklinda bulunsun hocanin dedigi taktik isin kolayi parkta ama sen bunu pratiklestir akan trafikte problemin yoksa alicagin 2 derste ful park calis hocanin seni değil . sen hocani yonet bu hakkin var senin var mı sormak ogrenmek istedigin bisey bana ( bilerek gizliyim bir cok adayımi burda gordum ondan gizliyim)235 Yorumla
Soran+1 yılYok tesekkurler yolda bir sorunum yoktu benim sinyal verdim rampada kalktim geri parka cok guzel dediler normal parka geldik aynayi tam ayarlayamadim heyecan yaptim o ann adamlar inince bakmak icin sonra gelirken adam vurdu kaldirima inebilirsiniz dedi cok uzuldum yaa ikincide gecerim insallah ayin 4 u sinav 4kasim
Cevap sahibi+1 yılHic merak etme. azimli bir adaysin sen basaricaksin
Sen yapman gerekenleri biliyosun ve yapicaksin sinavdada birileri indi bindi baktilar korna caldilar takma senin yapman gerek ne parkta biliyosun ve onu yap
Soran+1 yılBide 40la gitmisim adam onada laf etti
Cevap sahibi+1 yılHayir edemez senin 50 km hiza kadar sinirin var. Parkur ustunde tuzak tabela varsa 30 gibi dikkat et ha bunun en kolay yoluda su 1. viteste kalk 2. Vitese al arabayi. bagirtmadan parkuru tamamla 3 gorme sakin
Soran+1 yıl3 e aldirmiyolar 40 bile cokmus 30 la gitcekmisim
Cevap sahibi+1 yılYok oyle bisey otarite kurmak istrmisler ceya komiayon cok korkuyo heralde
Soran+1 yılBence kadin dusmani gibiler
Cevap sahibi+1 yılBoyle bir ayrimcilik sezdiysen sahsina itham ve ima varsa meb e arac sinav numaranla git sikayet et bidaha o arabaya komisyon diye binemez haklarinizi size anlatmiyolar..
Soran+1 yılYok cok kibardilar bana karsi ama arkadaki mufettis ufak hataydi digerlerinde sorun yoktu birakti
Cevap sahibi+1 yılArac icindekiler komisyon gorevlileri yollardaki takim elbiseli genelde gobekli biyiklilar mufettis oluyo. Kadin dusmani hangisiydi
Soran+1 yılAractakiler kibardi bana bayan hanfendi felan dediler ama arkadaki adam hemen inio olmaz dedi yanimda oturan cok yardimci oldu rampada kalkmamda felan
Cevap sahibi+1 yılIyi komisyon kotu komisyon rolleri bunlar. Biri iyi birk kotu olcak ki. kotu olani kiramasin direk indirsinler diye yapilan basit oyun bunlar
Soran+1 yılYani banadami oyun oynadilar ayni komisyona kardesim girdi onu ilk seferde gecirdilee
Cevap sahibi+1 yılAyni komisyonun ayni kursa ayni arabaya denk gelmesi cok cok zor meb bunu hayatta yapmaz birinden biri denl gelebilir ama.2si birden gekme ihtimali %10 bile degil ilce meb bunu ayarlasa bile Ankara buna musade etmez...
Soran+1 yılKardesimede ayni kisiler geldi 3 komisyon varmis bizim kursa bakan
Cevap sahibi+1 yılSehir efsanesi bunlarrr. Benim calistigim kursun 5 ayri ilcede vardi kursu. Boyle bisi soz konusu bile olamaz. Oburturlu hic bir aday sinavda kalmaz hepsi takir takir gecer bu sefer surucu kursu ek para kazamaz. Hadi onu gecti.. diger surucu kurslari buna asla musade etmez satin alinmis memur diye sikayetler yagar
Cevap sahibi+1 yılHangi il ve ilcede yasiyosun?
Soran+1 yılValla ben parki hep zor yapiodum biliolardi kurs hocam yolda cok yardim etti felan kurs mudurude beni hep ovdu ama kaldim bizim kursun subeleri yok tek sube zaten bu mufettisler bizim kursa bakio bide bana dedilerki ilk kezmi girceksin evet dedim ama kardesime boyle birsey sormamislar..
Cevap sahibi+1 yılSana sorduklari sorulara takilma onlar klasik seni rahatlatma sorulari rutin sorular. Park aslinda en kolay tabi ogretenden kaynakli bu benim 800 ehliet vermisligim. var bunu 600 parktan cok korkuyoduk. en kolayi buymus bilmem vb cumleler kuruyolardi.
Cevap sahibi+1 yıl3. Veya 7. Girene cok yardim. ederler bildigin hoca kullanir 😂😂
Soran+1 yılHahahaha bizim kursta tek bir kiz vardi benle giren 4cu sefer kaldi dosyasi yandi valla geri geri gitme zor ben onu yaptim guzel dediler 15 ders aldim hala park edemiorum 😀😀
Cevap sahibi+1 yılAraba ne marka modeli filan bunu sana anlatmam gerek ama. nasil bilmiyorum
Soran+1 yılHundai i 20
Soran+1 yılAslinda 2 hoca var yeni hoca degisik anlatti ona uydum kaldim yoksa diger hoca guzel ogretti karistirdim
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅 en kolayi
Cevap sahibi+1 yılBak haklarini bilmiyorsun bir vucudu 2 kafa yonetemez. 2 hoca nedir sen krsuna ben bu hocayi istiyorum bhndan baskasini istemiyorum dedigin an kurs sana bunu saglamak zorunda ha veremeyiz mi dediler gidio mebe dilekce vericem de bak. nokuyo emin ol. kalmanjn sebebi onlar
Soran+1 yıl3 tane farkli hocayla calistim hepai degisik anlatti valla yine gecemezsem olay cikar kesin arabadaa ben cirkefim.😀
Cevap sahibi+1 yılHakkin var hakkini kullan tek hoca istiyorum de konu kapansin ve 2 ders almissin 100 dk 1 tur arabayla gez 2. Turda sirf park calis sigara molasi cay molasi cis molasi verdirme sakin
Soran+1 yılYok verdirmem sirf park caliscam
Cevap sahibi+1 yılSormak ogrenmek istedigin bisey var mı
Soran+1 yılHayir tesekkurler iyi gcelerr 😊
- +1 yıl
Hocam bir öğrencinin 2 hata payı yokmudur sınavda
Cevap sahibi+1 yıl2 kez stop hakkin var 2. Stopta inersin
Tek sinyal yakmadigin anda inersin kurallar katı 2016dan sonra
Soran+1 yılParkta tek hakkkin var
Cevap sahibi+1 yılParkta tabikide o kesin duba ve kaldirim insan arac cocuk sayildigindan trlafisi yok
Kardesim sinyali unuttuğu için indirdiler. koyuyor gerçekten
01 Yorumla
Soran+1 yılBen sinyali unutmadim
+1 yılPes etme. O hatandan ders çıkararak bir daha dene şansını.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yine gircem sinava
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılPara almak için yapıyorlar benden sana tavsiye kaldırıma çok yanaşma kaldirimi bir canli olarak gör ben sırf kaldırıma yaklaşım die donemezsin in dedi asllında donerdim
Sü An otopark soforuyum ekmegimizi park yaparak çıkarıyoruz sakin Ha aynı hatayı yapma para almak için serefsizlik yapıyorlar paranın yarısı sürücü kursuna yarısı komisyona gidiyor18 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama ben tak diye vurdum kaldirima laatikleri sonra ugrastim donemedim olmadi
- +1 yıl
O senin hatan o zaman komisyonu suclamiyacan seni calisTiran da da hata var
Soran+1 yılHocada kizdi ben sana boyle ogretmedim dedi
- +1 yıl
Beyaz çizginin üstün de bile olsan seve seve verecekler ehliyeti ne var da yaklaşıyor yarım metre mesafa vermiş sana
Soran+1 yılIste para alsinlar diye yaptilar sinir oldum yaa ondeki birsey demedi baya yardimci oldu rampada felan ama arkaadaki hemen hanfendi inebilirsiniz dedi salak
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Takip etsen beni 😊
Soran+1 yıl😀😀
+1 yılHiç bozma moralini olur öyle ufak tefek şeyler son değil sonuçta bir daha asla sefere daha rahat olursun hiç kendini kasmana gerek yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikincide rahat olurum ilkinde parkta heyecan yaptim
- +1 yıl
Geçersin sorun etme.
ilkinde bende kalmıştım taa 3 sene önce nerdeyse üstelik kışın ankaranin en buzlu yerinde girmiştim boşver çoğu kişi ikincide alıyor zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen alirim ikincide
- +1 yıl
Ben tek de geçtim her ikisini de 😎
Soran+1 yılNe guzel
Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. boşver, bende ilkinde kalmıştım. aslında iyi kullanmıştım genel olarak, sadece kalkarken az daha trafik kazası yapıyodum ve ehliyet kemerini unuttum okadar. olur öyle talihsizlikler. ikincisinde yaparsın. :)
19 Yorumla
Soran+1 yılSendemi ikide gectin
Soran+1 yılInsallah ayni mufettia gelmez banada 😀
Soran+1 yılHahaha bende bir ara cok yavastim adam hizlan dedi
Soran+1 yıl250 tl verdim 2 saat ders bide sinav
Soran+1 yılHayir ders almadan sinava giremiyorsun
+1 yılEe ama haketmissinn ki. Sakin olmn lazim. Kadinlar cok panik yapiyor ya. Ben surucu egitimi alirken yine egitim alan bir kiz 4lu kavsakta sag tarafindan arac geldiginde ufacik fren yapmak yerine anlamsz sekilde panik oldu ve direksiyonu birakip elleriyle yuzunu kapatti. O kiz ehliyet aldimi bilmemde boyle asuri panik kisilere ehliyet verilmesi insN hayatini tehlikeye atmsk demek...
01 Yorumla
Soran+1 yılAlirim daha 3 hakkim var
Peki tamam bu sinavda kuralla tam uydu peki ya ehliyeti aldiktan sonra gene uyucakmo hep. hatasiz aracmi kullancak
10 YorumlaAfferin müfettişlere👏☺ bugun kaldırımda yürürken araba çarpıyordu az kala. Hakkınızı heryerde savunurum fakat kabul edin araba kullanırken çok panik oluyorsunuz siz hanımlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok heyecanlanmadim ama park yaparken korktum en zor yer
Park ederken lastikler kaldırıma çarparsa veya dubaya girersen indiriyorlar anında. Bende ilkinde 1-2 cm ile kalmıştım, çok sinir bozucuydu ikincide geçtim ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvey deli oldum ikincide gecerim. heralde
+1 yılİlk seferde indiremez normalde 2 hata payınız vardır. Belki farketmemiş olabilirsiniz ama daha önce hata yaptın mı
128 Yorumla
Soran+1 yılHayir yapmadim
Soran+1 yılParkta tek hata hakkin var
- +1 yıl
Ben gecen sene aldım ehliyeti bana sınav süresince 2 hata payımın olduğu söylendi
Soran+1 yılSizin komisyon iyimiss benimkiler gicikti
- +1 yıl
Ben hem hata yapmadım hemde yaklaşık 5 yıldır araç kullanıyorum avantajlıydım yani
- +1 yıl
Ama dediğiniz gibi gicik insanlar da var benim müfettişler iyiydi sınav esnasında güldük eğlendik yani
Soran+1 yılBenimkilsr ruh gibiydi hic konusmadilad
- +1 yıl
Zaten stresli bol heyecanlı bir ortam bide konuşmayıp iyice geriyolar insanı
Soran+1 yılEvet bide diyo biraz hizlann slak ya
- +1 yıl
Ben 30 dakıkalık turu yaklasık 13 dakıkada tamamlamışım bana yavaş git dediler 20 km hızla sınavı bıtırdım 😅😅😅
Soran+1 yılBen 20yle gidiyordum yava dedi sanki tabakaneye yetiscek 😀
- +1 yıl
😂😂😂
Soran+1 yılPardon hizlan dedii cok yavassin dedi bide o gun 2 kisiydik sinava gircek bilerek birakti bence gunu degerlendirmek icin
- +1 yıl
Hayırlısı bakalım inşallah diğer sınavda geçersin ama biraz geri geri gelmeye çalış ayna kontrolune falan
Soran+1 yılAynayi ayarliyamadim o an heyecanlandim cok neyse 2 ders alcam caliscam artik
- +1 yıl
Aynn çalış ama fazla da heyecan yapma çünkü direksiyon başında heyecan yapmak birazcık sıkıntılı oluyor insan ister istemez hata yapabiliyor
Soran+1 yılEvet bakalim ikinciye insallah
Kardesimde girdi onla sohbet etmisler gulmuzler felan bende ruh gibiydiler 😀- +1 yıl
O kazanmıştır herhalde
Soran+1 yılO gecti
- +1 yıl
Bişeyi mrk ettim sınav nasıldı😂😂
- +1 yıl
Zorlaştı diyolar
Soran+1 yılZordu evet cok detayli cok dikkat istiyo
- +1 yıl
Onda başarılı olmuşunuzdur diye tahmin ediyorum kaç aldınız
Soran+1 yılYazilidan 72
- +1 yıl
Kıyısından dönmüşsün valla allah vermesin 2 soru daha yanlış olsaydı
Soran+1 yılAynen zar zor gectim 😀😀
- +1 yıl
Bn de bir arkadaşım aynı gün girdik sınava sonuçlar açıklanınca sordum kac aldığını 72 dedi ben güldüm niye gülüyon lan dedi sankı senin puanın yüksek diye polis sana ceza vermeyecek senle benim farkım yok geçtim mi geçtim ona bak demişti
- +1 yıl
Haklı yani 😂😂😂
+1 yılİşte bu olamaz. Dünyanın sonu yaklaşıyor..
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Takma kafana :)
- +1 yıl
Moralini bozmaya değmez
Soran+1 yılIkinciye gricem 4 kasimda
Soran+1 yılEvet ama is icin lazim
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Dert etme. Her işte bir hayır vardır.
13 Yorumla
Soran+1 yılIkincide gecerim
Soran+1 yılAynen
Onlar para kazanmak için yapiyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yılhahahaha bak arkadaşım lastikleri kaldırıma vurmuş bide hala diyor çok iyi araba kullandım hahahahhaha
124 Yorumla
Soran+1 yılAy cok komik ne vardiki bunda ordan donerdim
- +1 yıl
ln eşşek misin sen
- +1 yıl
bnde 2 sene önce aldım ehliyeti bilirim yani neyin doğru neyin yanlış olduğunu bide erkek düşmanı bilmem ne bok yazmış. asıl senin gibi salak kızlara inanılmaz töleranslı oluyorlar
Soran+1 yılSensin essek
Soran+1 yılHic degillerdi bana
- +1 yıl
eşşek olmasan lastiği kaldırıma vurduğun halde buraya gelip çok güzel araba kullandım kadın düşmanları beni eledi demezsinsen bildiğin eşşeksin yani su katılmamış
Soran+1 yılLan napim. aynayi ayarliyamamisim kaldimm goremedim kaldirimi sensin essek ezik
- +1 yıl
uln slak aynayı ayarlamak senin görevin değil mi? direksiyon hocan öğretmedi mi arabaya ilk binince aynaları kendine göre ayarlayacaksın diye?
Soran+1 yılPark yaparken ayri ayarliyorsun onu bile bilmion
- +1 yıl
uln bu türk kızlarındaki bu slklık bu kendini beğenmişlik nedir ya. dünyadaki en beceriksiz varlıklarsınız ya bide o haldede hiçbir hatayı kabul etmezler gelmiş orda işlerini yaoan adamlara hakaret ediyor burda
- +1 yıl
hahahahhaha aynen aynen sen çok iyi şoförsün sen iyi biliyon :D
- +1 yıl
hadi şimdi otur zırla
Soran+1 yılNe zirliycam salak daha 3 hakkim var soke soke alirim
- +1 yıl
sen bu eşşeklikle biraz zor alırsın alsanda trafikte görüyoz beceriksiz kadınları onlardan biri olup çıkacan işte
Soran+1 yılIlk seni ezerim elimde olsa 😀
- +1 yıl
işte sen öyle hayal ediyon demi ehliyeti alınca milleti falan mı ezecen zuhahahaha
Soran+1 yılSenin gibi bos konusani ezerim
- +1 yıl
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten
- +1 yıl
babayı alırsın sen
Soran+1 yılKess
- +1 yıl
getir keseyim yavrum
- +1 yıl
oyyy canım benim direksiyon sınavından geçemedin mi sen oyyyy kıyamamm beceremedin mi sen ayyy canım benim gel kucağıma gel burda ağla
Soran+1 yılKendi kendine kons
- +1 yıl
gel omuzumda ağla gel
Daha çok çalış
15 Yorumla
Soran+1 yılYine iste gircem 4unde
Soran+1 yılEvet ders alcam 2 saat
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılNeyse bir dahakine iyi çalışırsın artık
10 Yorumla
+1 yılSalaklık yapmış müfettiş bence geçebilirmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bilerek yapti bence gecebilirdim. yarim saat bosa surdum
Kaldırıma değdirince eleniyorsun :(
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmiyordum bnu
Soran+1 yılBaktim ama kaldirima vurma diye birsey yok
Soran+1 yılBir daha bakarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahtan torpil yapmamişlar. Yoksa yollara bir trafik canavari daha katilacakti 😈
07 Yorumla
Soran+1 yılYanimdaki mufettis biraz yardim etti yoksa araba rampada kayiyordu o frenledi 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılÖtlemi buna rağmen birde utanmadan ehliyet istiyon
Soran+1 yılSoke soke alicam 😀
Cevap sahibi+1 yılAlmaman için dua edicem
Soran+1 yılKisa kes
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yıl😀😀
Saglik olsun..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılg. o.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagl
Detaylı bilgi