Genelde kızlar arasında bayağı yaygındır. Bu kutsal görev için iki veya üç arkadaş seçilir. Hoşlanılan kişinin de bulunduğu ortama girilir ve görev başlasın! Sen bir yanda, seçilmiş kutsal kankalar diğer tarafta... Sen hoşlandığın kişinin önünden geçersin ve kankaların analiz eder. Bakıyor mu, yoksa bakmıyor mu... Siz de yapar mısınız bunu?
En yakın arkadaşın kutsal görevi: Kanka bana bakıyor mu! Siz de yakın çevrenize hoşlandığınız kişiyi izlettiniz mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapmam ve çok yanlış anlaşılan bir harekettir. Ben bir keresinde avmde üst tarafta balkonda kahve içiyorduk arkadaşla pizza yesek mi diye konuşurken sağıma döndüm pizzacıya bakındım bir süre filan baktığım yönde masada ki kızda ona baktım sandı. Bir kaç gün sonra bana bakıp bakıp durmaya başladılar :D Bide her bakana şey edilmemeli ben mesela bazen bakıyorum bir tanıdığıma benzettiğim oluyor filan ya da üstünde dikkatimi çeken bir aksesuar filan varsa hoşuma giden oraya odaklanırım filan
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sonra bunlar bakışa bakışa ikisi çıkmaya başlıyor mk :D
Yok. Kankam (bayan) dugunde birisi ile konusmus benim icin kizda olayi gidip yedi sulalesine anlaatmis kizin annesi demis benim kizim daha 20 yasinda evde mi kalmis. Olayi sonradan ogrendim.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > En yakın arkadaşın kutsal görevi: Kanka bana bakıyor mu! Siz de yakın çevrenize hoşlandığınız kişiyi izlettiniz mi?
En İyi Cevaplar