Böyle insanları döveceksin internetin yoksa nasıl goruyosun , gordukten sonra hemen mi bitiyo internet , sonuna kadar haklısın , şey muamelesi yapmış sana, kendini acindirma , suçunu senin uzerine atmaya çalışıyor
Başa kakılan iyilik olmaz bana göre. En başta bir arkadaşına borç vermeyeceksin , çok ihtiyacı varsa ve istiyorsan verirsin ama geri ödemesini beklemez, başına kakmaz ya da böyle hakaret içeren boş tartışmalara girmezsin. Senin için de tecrübe oldu maalesef. Belki şu an paraya ihtiyacın vardır ama durum bu
Ya bunun gibi şirifsizlerden bende bıktım Parayı almaya gelince oo ağam paşam aldıktan sonra tele cevap vermezler haa Şu dışardan toplayacağım parayla bir şirket daha kurarum
Fazla tepki gostermissin.. bence ayıbın büyüğü senin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İnsanlarımız günümüzde ne yazık ki böyle yaptığın iyiliğe pişman ediyorlar insanı ayıp ediyorlar sonra aslan kesiliyorlar çok üzücü bir durum benimde 1200 tl Alicagim var bir kişiden ama hala Alicam adama demedim laf kalmadı utanmiyorda
Anlayış gösterdikçe biz zarar görüyoruz. Aynı durum şu an bende de var yüzsüz kız isteye isteye aldı borcunu 2,5 ay oldu ödemiyor bu gidişle isteyeceğim bende.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızın çok üstüne gitmişsin ben olsam bu kadar atarlanmazdım.
En İyi Cevaplar