Ben sana 2 aylık maaşımı vermiştim seninde 2 aylık maaşımı iade etmen gerekir dedi, adaletli mi bu hiç mi Allah korkusu yok.
Elden nakit almıştım vermiyeceğim, aldığım para ile pirinç almıştım götürüp pirinçleri versem olmaz mı?
Ben sana 2 aylık maaşımı vermiştim seninde 2 aylık maaşımı iade etmen gerekir dedi, adaletli mi bu hiç mi Allah korkusu yok.
Elden nakit almıştım vermiyeceğim, aldığım para ile pirinç almıştım götürüp pirinçleri versem olmaz mı?
1000 verdiğim borç bugün 2200 TL olarak yattı. Üstelik ben istemedim bile. O zaman dolar ne kadardı şimdi ne kadar? Paranın zaman değeri denen bsey var.
Olması gereken bu zaten.
Doğru olanı yapmış.
O zaman ne die dert yaniyon
Öyle aklıma geldi sordum ben fkfkg.
Sitedekiler ne düşünüyor diye merak ettim açıkçası.
İyi
Çok haklı, 3 yıldır alınan borç iade edilmez mi? Bence çok az istemiş maaşlara az zam gelince. 3 yıl önce 5 bine 1000 bin dolar aldın ve bu paranın karşılığını ödemen gerek.
Cevap
12Cevap
Adalet değil tabi ki. ne kadar verdiyse o kadar istemeli. sonuçta zorla almadınız kendi iradesiyle verdi.
Ben olsam onuda vermem. alıyorsan bu almıyorsan tamam sana borcum var derim. Ne veririm nede inkar ederim 😅
Ama 3 yılda fazla takmışsın
😄 Öyle aklıma geldi sordum soruyuda, ama başıma gelmiş olsa ben cidden 2 katını verirdim.
Haksızlık adaletsizlik olurdu.
Hain 😄
Yerinde olsam beş bin tl sini geri verir sonra da her yerden engellerdim.
Bu arkadaşa borç verilmez bilginiz olsun fkfkg
Evet ben acımam ahxbx
Ben veririm kız 😄
Evet sende öyle bir tip var zaten minnoş kalpli birine benziyorsun 😅
Ah ne hoş bir iltifat 😄
Ben haklı görürüm yaa, 2 aylık maaşı ise 2 aylık maaşının karşılığını veririm tabi soru gerçek değildi öyle aklıma geldi sordum 😄
Pirinç kelimesinden anladım zaten soruda bi terslik olduğunu 😅
Ahshd bir yerde kendimi anlamam lazımdı gerçek felan zannederler linçlerler bu yürek kaldırmaz 😄
*aklamam
😅
Adalet değil ve çok yanlış ne kadar aldıysan o kadar ödenmesi gerekir
Bence arkadaş haklı ama sen bilirsin 😄
Herkese göre değişir sorun yok
Borç alacağın kişiyi iyi seç, bazı insanlarımız böyle maalesef ki...
İnsaflı arkadaşmış ben olsam dolara altına bile çevirmiştim 😂😂😂neticede enflasyon bilmem kaç
3 yıl önce kaç gıram altın alınıyorsa onu vermelisin
3 yılda çok. Banka olsa 1000 kere geri almıştı. Haklı
Olur pirinçleri ver😅
Ahshd öyle yapıcam artık sonuçta pitinçte zamlandı fkfkg
Az istemiş, ben olsam 15 isterdim ://
Senden borç felan alınmaz, canını alırsın insanın djfkg.
Ne kadar aldıysan o kadar ver ha biraz üzerini tuzlandıra bilirsin mesela 500 fazla veririsin
Umarım ironidir çok sinirlendim
Troldü sakın ol 😄
İki ucu b*klu değnek
😄
Adalet
👍
Mantıklı ama öyle söz verdiyse
Geçmiş olsun haklı
Bence de haklı
5300 lira olarak gelse bile paranın kıymeti kalmadı.
Mantıklı fjsk
Hakli kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?