Ben hep kendimden 5-6 yaş büyük bir kadınla evlenmek istiyorum. Kadınlar ister mi kendinden 4-5 yaş küçük bir erkekle evlenmek?

2 metre boyunda olan dev gibi babayiğit eli yüzü temiz, yakışıklı vb vb😊☺😉😉 Yani ben. Olgun kadın candır. Kültürlü ağır bilgili anlayışlı vede daha güzel oluyorlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruma iki tane kız cevap verdi. Yaşları 19-20. Olgun kadınlar zeki oluyor. Yaşım 21 22 benim. Yaşı en az 25 26 olan kadınların cevabı beni bağlar. Çok isterim benden 5'7yaş büyük bir kadınla evlenmek. Olgunluk yaşla degil beyinle ölçülür.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 21-22 yaşındayım. 30 yaşında bir kadınım olsa ona hükmedebilirim. Çünkü ben olgun zeki birisiyim. Aynı Tayyip gibiyim😃😃😂😂😊😊. Tayyip gibi zeki ağır biriyim. Sinirimde onun siniri gibi aynı. Çok örnek alıyorum kendime onu. 30 yaşındaki bir kadınada sözümü dinletirim dedigimide yaptırırım. Ama son aşamaya kadar tatlı dille üzmeden. El üstünde tutarım onu. Çok değer verrim. Sempatik te olurum yeri geldiginde.
Ben hep kendimden 5-6 yaş büyük bir kadınla evlenmek istiyorum. Kadınlar ister mi kendinden 4-5 yaş küçük bir erkekle evlenmek?