Karşıt görüşünüzden birisiyle saygı ve seviye çerçevesinde tartışabiliyor musunuz?

Karşıt görüşünüzden birisiyle saygı ve seviye çerçevesinde tartışabiliyor musunuz?
Herkese merhabalar dostlarım, canlarım. Biliyorsunuz, toplumumuzda malesef saygı diye bir unsur kalmamış. Herkes birbirine sövüyor, bırak herkesi 15 yaşındaki çocuğun 30 yaşındaki adama küfürler ettiğine tanıklık ediyoruz artık. Bu durum toplumsal bir sorun haline geldi, eskisi gibi büyük bir aileyi andırmıyoruz malesef.

Özellikle siyaset konuşurken ciddi manâda saygımızı kaybediyoruz. Şahsen, kırmızı çizgilerimin aşılmadığı müddetçe bütün siyasi görüşlere saygı duyar, istisnasız bütün seçmen profilleriyle tartışabilir, fikir alışverişi yapabilirim saygı ve seviye çerçevesinde. Hatta saygım dolayısıyla bütün iddialarımı, delillere dayandırmayı görev bilirim ve delilim olmadığında susmayı tercih ederim. Fakat mâlum, sahada böyle olmayabiliyor her daim. Arada sırada ben de öfkeleniyorum ve hatalar yapıyorum. Esasen birbirimize sürekli saygılı olmalıyız.

#SolBakışSoruyor
#ÖnceSaygı
Evet, karşı tarafa olabildiğince saygı ve seviye çerçevesinde hitap ediyorum.
Hayır, malesef bazen haddimi aşıp öfkeden saygı ve seviye sınırlarını ihlâl ettiğim oluyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: