ben askere gitmek için geçen hafta başvurdum, şubatta asker gözüküyorum. bugün askerlik durum belgesine baktım
erteleme nedeni : 35c öğrenci eyt yazıyor bu ne demek ben erteletmedim askere gitmek için başvurdum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
erteleme nedeni : 35c öğrenci eyt yazıyor bu ne demek ben erteletmedim askere gitmek için başvurdum bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Tecilini bozdurmadan mı başvurdun
ben haziranda mezun oldum. sonra askerlik durum belgesinde öğrenciliği devam ederse 2019a kadar tecil olabilir öğrenciliği bittiği taktirde 2 ay içinde askerlik şubesine başvurun yazdı bende geçen hafta askere gitmek için başvurdum muayenemi oldum. Şubat 2018 de asker gözüküyorum. ama başvurduktan sonra askerlik durum belgesinde erteleme nedeni : 35c öğrenci eyt yazmaya başladı yani kafam karıştı ben ertelemedim askerlik için başvurdum
Ya önce tecil bozduracaksın. Sonra başvuracaksın. Sen git diplomanı da al askerlik şubesine git tecil bozduracam de önce sonra başvur
tamamda ben başvurdum adam işlemlerimi yaptı 15 ocakta yerin belli olur şubatta askersin dedi başvurunca zaten tecil kalkmış olmuyor mu
Kaç yaşındasın
97 doğumluyum 20 yaşındayım üniversite yeni bitti o yüzden daha yeni başvurdum gitmek için 98/1 gideceğim
Öğrenci eyt üniversite mezunu ancak uzun dönem. Sanırım 2 yıllık bölüm bitirdin
evet 2 yıllık bölüm bitirdim. uzun dönem gideceğim
ama erteleme nedeni : 35c öğrenci eyt yaziyor erteleme yazdıı için kafam karıştı
Sorun yok üniversite mezunu ama uzun dönem yapanlarda genelde yazıyor