YARIŞMA 🏆🥇en güzel kullanıcı adı kimin?

Her olumlu beğeni 👍🏼 +1 , her olumsuz beğeni 👎 -0.25 puan...

Lütfen kıskançlık olmasın ve objektif olalım arkadaşlar... kullanıcı adına güvenen arkadaşları bekliyoruz... birincileri bir gün sonunda eig ile belirtirim... herkese bol 🍀 şans... en farkındalık yaratan kullanıcılarımız kim acaba 👍🏼👍🏼

Destek almak serbest 😅
Güncellemeler
+1 yıl
KS hipodromundan sevgiler saygılar sayın seyirciler... evet son düzlüğe girerken kızlar arasında ki kıyasıya bir mücadele görüyoruz yarışma gördüğüm kadarıyla kızlar arasında 2 kişi arasında gidip geliyor... erkeklerde ise fırtına öncesi sessizlik hakim görülüyor...😅her an herşey olabilir... desteklerinizi bekliyoruz ve 2. Bir güncelleme ile gece birinci belli olacak ve eig ile belirtilecek... şimdilik akrataracaklarım bu kadar hoşçakalın sevgi ile kalın sayın çok değerli ks üyeleri👍🏼👍🏼👍🏼
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar çok zorlu bir mücalede oldu bütün arkadaşlarımızı tebrik ederim... birinci olan arkadaşımız bayanlarda 🏆🥇@karammellidondurma erkeklerde🏆 🥇@livaneli arkadaşımızdır ikisinide tebrik ediyorum...

Herşey çok güzeldi ama saygı kurallarına biraz daha itina ve özen gösterelim , insanlara yorum yaparken saygı ve sevgi çerçevesinde yapalım...

Ve 3. Ve SON bir yarışma ile yarışma sezonunu kapatıyorum... biliyorum bir çok arkadaşlarım soru davetlerinden sıkıldı ama engellemek serbest
YARIŞMA 🏆🥇en güzel kullanıcı adı kimin?