Aile & Toplum İsimleri Ne Olsun 😂 ? Fikredkit55 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En itibari ile dede oldum zaman hızlı geçiyor hey gidi önceden buralar dutluktu neyse hediyelerinizi bekliyorum 🙄😄 İsimleri Ne Olsun 😂 ? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1masalperisii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sinüs kosinüs ve tanjant olsun (tanjant erkek olan) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kara olan kazandibi olsun, sarı olan puding olsun e diğeri de güllaç olsun. 1 0 Yorumla
Hibritkolik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl kaç tane var orda 2 yavru mu 1 6 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl 3 biri altta emiyor Yorumla Hibritkolik +1 yıl boğulcak alsana onu ordan dldhk Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Shshssh lan memeye asılmış çıkartamadım pitbull gibi Yorumla Hibritkolik +1 yıl yerim :D Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Sahiplendirecem zaten işsiz kaldım tam kapanmadan 1 aylık olsunlar sahiplendirecem 1 tane bırakırım belki Yorumla Hibritkolik +1 yıl bakması da maliyetli oluyo ya ben isterdim bi tane bakmak ama tüyü falan sorun oluyo diye alamıyorum Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl hüsamettin koy erkekse :D 1 4 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Abdulrezzak diğeride 😄 Yorumla UDixon +1 yıl yok reis 1 2 3 diye koyarsın karışmaması için :D Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Beyin bedava mk Yorumla UDixon +1 yıl Dorukhan Toköze benziyon reis şaka maka Yorumla
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl En itibari ile bunları istiyorum oyşş yerümm 1 1 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Sen derslerine çalış oku büyü kız ol yeenim 😄 Yorumla
emulbx Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl cinsiyetleri ne ona göre isim takimm hsbsha 1 10 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl 2 erkek 1 kız Yorumla emulbx +1 yıl aslan, kral & prenses hahshah Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Lord koyayım istersen bu ne shshshs Yorumla emulbx +1 yıl koy knka ne istiyosan koy, kediler senin hasvgs Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Seni torunuma alacam gızım 👴 Yorumla emulbx +1 yıl al bro bende çok meraklıydımm ncfsgs Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Sarı olan mı kara olan var mı gelin sec beğen 🧓 Yorumla emulbx +1 yıl sarı olsunm Yorumla Fikredkit55 +1 yıl https://youtu.be/7pnwaRGFx1g shsjsanwjdbwjsj Yorumla emulbx +1 yıl 🖕🏼hiç şaşmadık Yorumla
Meowiya Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl abdülcebbar, abdülmuptallip, abdülrezzak güzel isim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayırlı olsun Dert ortaklarım 1 5 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Hayırdır yiğen ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dert ortaklarım koy isimlerine 😢 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Kim üzdü seni ufaklık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir hayırsızın teki Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Vur de vuralım Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourSiyah olanının adı Gece olsun :-) 1 0 Yorumla
Lil_Cat Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Athos, Porthos ve Aramis :D 1 2 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Geldi bir büyücü daha Yorumla Lil_Cat +1 yıl Ben üç silahşörleri söylemiştim. Yorumla
umutlabekle Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kedi. 1 7 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Nasıl aklıma gelmez Yorumla umutlabekle +1 yıl Dimi dimi 😄 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Didi didi Yorumla umutlabekle +1 yıl Didi? 🤔 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl https://youtu.be/tTcnIYYeZI8 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Sjsjsj Yorumla umutlabekle +1 yıl Te Allah'ım ya bu ne 🙄 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hamil ile kamil olsun 1 1 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Hahah 3 kişilee reis 1 tanede kara kız Yorumla
1kayserr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bro çok güzeller ya bende de vardı 5 tane. 1 1 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Büyüsünler 2 sini sahiplendirecem Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl eda ela era 1 11 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl 2 kız bir erkek kanka Yorumla αtҽιst +1 yıl birini çalsam Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Bakabileceksen kara kızı vereyim sana 😂 Yorumla αtҽιst +1 yıl olurr Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Bakabilecen mi kız Yorumla αtҽιst +1 yıl ben tavşan baktım hemde kocaman tavşan bebek kedi nedir :D Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Ne oldu yediniz mi tavsanı yahni mi oldu 😂 Yorumla αtҽιst +1 yıl hayır tavşan eti mi yenir? Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Leziz 😋🙂 Yorumla αtҽιst +1 yıl cani! Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Şaka lan şaka hiç yemedim 😄 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç tane 1 5 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl 3 tane 1 kız 2 oğlan Yorumla Pempom +1 yıl Bunları sahiplendirin 5 aylik olunca Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Emredersiniz başka isteğiniz var mı Yorumla Pempom +1 yıl Bakımı zor aşılar i filan epey masrafli sokakta olursa uzun süre yasayamaz Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Dedeleri onlar için çalışıyor 😉 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşuk ile maşuk kanks 2 3 Yorumla Fikredkit55 +1 yıl 3 kişiler lan biri altta gözükmedi 😂 Yorumla Kanks3453 +1 yıl 3. Se karuşuk olsun kanks ajsjs Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Tamam aga sayısalcısın sjssj Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. kakao, çikolata, bal 1 0 Yorumla
xyzqabcd1234 Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl dr jekyll ve mr hydehansel ile greter 0 8 Yorumla xyzqabcd1234 +1 yıl 3 tane miymiş? Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Aynende bu isimler ne oğlum Yorumla xyzqabcd1234 +1 yıl İki tane sanınca Yorumla xyzqabcd1234 +1 yıl O zaman atos, portos, aramis. Dişi olan aramis olsun Semiramisi çağrıştırıyor Yorumla xyzqabcd1234 +1 yıl izel, çelik, ercan da olabilir Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Büyü yapıyoruz kanka 😄 Yorumla xyzqabcd1234 +1 yıl Ne büyüsü? Yorumla Fikredkit55 +1 yıl Atos portis artemis büyüsü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sinüs kosinüs ve tanjant olsun (tanjant erkek olan)
Kara olan kazandibi olsun, sarı olan puding olsun e diğeri de güllaç olsun.
kaç tane var orda 2 yavru mu
3 biri altta emiyor
boğulcak alsana onu ordan dldhk
Shshssh lan memeye asılmış çıkartamadım pitbull gibi
yerim :D
Sahiplendirecem zaten işsiz kaldım tam kapanmadan 1 aylık olsunlar sahiplendirecem 1 tane bırakırım belki
bakması da maliyetli oluyo ya ben isterdim bi tane bakmak ama tüyü falan sorun oluyo diye alamıyorum
hüsamettin koy erkekse :D
Abdulrezzak diğeride 😄
yok reis 1 2 3 diye koyarsın karışmaması için :D
Beyin bedava mk
Dorukhan Toköze benziyon reis şaka maka
En itibari ile bunları istiyorum oyşş yerümm
Sen derslerine çalış oku büyü kız ol yeenim 😄
cinsiyetleri ne ona göre isim takimm hsbsha
2 erkek 1 kız
aslan, kral & prenses hahshah
Lord koyayım istersen bu ne shshshs
koy knka ne istiyosan koy, kediler senin hasvgs
Seni torunuma alacam gızım 👴
al bro bende çok meraklıydımm ncfsgs
Sarı olan mı kara olan var mı gelin sec beğen 🧓
sarı olsunm
https://youtu.be/7pnwaRGFx1g shsjsanwjdbwjsj
🖕🏼hiç şaşmadık
abdülcebbar, abdülmuptallip, abdülrezzak güzel isim.
Hayırlı olsun Dert ortaklarım
Hayırdır yiğen ne oldu
Dert ortaklarım koy isimlerine 😢
Kim üzdü seni ufaklık
Bir hayırsızın teki
Vur de vuralım
#Bonjour
Siyah olanının adı Gece olsun :-)
Athos, Porthos ve Aramis :D
Geldi bir büyücü daha
Ben üç silahşörleri söylemiştim.
Kedi.
Nasıl aklıma gelmez
Dimi dimi 😄
Didi didi
Didi? 🤔
https://youtu.be/tTcnIYYeZI8
Sjsjsj
Te Allah'ım ya bu ne 🙄
Hamil ile kamil olsun
Hahah 3 kişilee reis 1 tanede kara kız
Bro çok güzeller ya bende de vardı 5 tane.
Büyüsünler 2 sini sahiplendirecem
eda ela era
2 kız bir erkek kanka
birini çalsam
Bakabileceksen kara kızı vereyim sana 😂
olurr
Bakabilecen mi kız
ben tavşan baktım hemde kocaman tavşan bebek kedi nedir :D
Ne oldu yediniz mi tavsanı yahni mi oldu 😂
hayır tavşan eti mi yenir?
Leziz 😋🙂
cani!