Bence olur yani eglencelı ınsanları severım deli dolu☺️ eğlenceli ınsanlar var saten amaa o ınsanı tanıyanaa kdr eglencelı sonrasında da eglencelı ama herseyıne okey dıyene kdr demedıgın an o cok eğlenceli ınsan hoop bırden en sınır ınsanaa donusuverır😂😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım diyeyim de tekrar anlatmaya çalışma bari :D beynim aktı okurken :D
Bilmiyorum 😅 her şeyin kendi elimizde olduğunu düşünüyorum sıkıcı bir hayata maruz kalmadan da bir düzen oluşturabiliriz, herkes delirmeye de meraklı zaten.
Sadece şu gerçekten insanların hepsi samimi olsa yani herkes kendi olsa kendi gibi davransa herkes birbiriyle iyi geçinebilir ama sorun insanların olmaya çalıştığı karakterlerin birbiriyle ters düşmesi
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya herkes kendi olsun o zaman niye kasıyorsunuz ki :D bir kez yaşayacağız sonuçta bu dünyada :D
Hayatı sıkıcılaştıran da, eğlenceli hale getiren de biziz. Bence insanlar değil hayat sıkıcı, bu da tamamen bizden kaynaklanan birşey. Yoksa mutlaka her ortamda bir tane bile olsa eğlenceli kişilik bulunur. Sorun hayatta
Tamam dısarida yağmur var aklima gelen ilk sey manyak gibi islanip milletin zillerine basip bir temiz dayak yiyip geceyi nezarette gecirmek... Mümkun mu?
Aslında eglenmek için yeni şeyler denemek gerek. Korkmayacaksin, girisken olacaksin. Catlak olacaksin. Ama yok yapamam. Çünkü rahatimi da bozmak istemiyorum. Ya da cidden eglenceli çatlak candan bir arkadasin olacak ki. Tek tek kırasin kabuklarini.
Evet abartamam zaten. Tabularım ve inanclarim gereği. Ama artık o ufak tefek degisiklikler de zevk vermiyor. Neyse üç günlük dünya eglensem de eglenmesem de ölüp gidecez zaten. Salla diyorum o yuzden kendime.
Her insan kendini gerceklestirmek ister. En azindan tutkuyla yaptigim bir işim ve muhtesem bir yeteneğim olsaydi. Dolu dolu yaşardım o zaman. Sıradan yetenekleri olan normal bir insanim. Sıkılmam normal diye dusunuyorum.
O manga ve animelerde normal bir karakter gormedim ben. Hepsi ya deha ya da uçuk karakterler. Hepsinin bir amacı var ve bunu gerceklestirmek için dahice seyler yapiyorlar. Bir anime karakteri kim ben kim
Önemli olan seni mutsuz eden sıkan insanlardan uzak olmak cevreni değiştirmek bak o zaman her şey değişiyor yani dediğin gibi mutlu insanlar edinmek lazım
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
mutlu insanı da bulmak zor ya. günümüzde mutlu insan yok denecek kadar az dokunduğun ağlıyor
En İyi Cevaplar