Hayatımda hiç bir kıza laf atmadım, atmamda. Bana laf atılmasından da pek hoşlanmam bu konuda hassasım hiç kimseyi rahatsız edip, tacizci olarak anlaşılmak istemem. Yolda yere bakarak yürümeye gayret ederim.
okula giderken su arabasının arkasında oturan bir çocuk saçımdaki kuyruğu kastederek "dayııı, saçın güzel olmuş.. arkadan.." demişti bana. önden kötü mü diye düşünmeli miydim? 2. si neden dayı?
Afedersiniz yanınız boşmu oturabilirmiyim demişti 😊 içimden yok 10 kişi var görmüyon mu die geçirmişti o sirada gülümsemiştim 😊 kendileri bunu evet olarak algilamis olmalı ki oturmuştu😊😂😂
Biri sırf dikkat çekmek için "Korktun mu" diye kulağımın dibinde bağırmıştı. Ne gülmüştüm ama 😂 Çok var da diğerleri aklıma gelmiyor bazıları da saçma sapan ve sapıkça olanları da vardı.
Turistik bölgede yaşıyorum. Rusun biri sarhoş çocuuuk bişeyler çalsana dedi. Halbu ki ben içki kullanmam o sarhoştu. Sallandığı için benide sallanıyom zanneti heralde
Genelde kulaklik olur. 2-3 sene once. Bana abin karsina cikacaksa hic dusmeyeyim pesine kiz demislerdi😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sen onun çarşaflı olduğuna bakma içinde ne cevherler vardır dedi şok oldum bayağı korktum ömrüm de o kadar hızlı hareket etmemişimdir uzaklaştım ana caddeye çıktım
Sokakta şarkı söylerler ya ne söylediğini hatırlamıyorum türkçe bir şarkıydı benimde tişörtümün önünde New York yazıyordu onu şarkının içine katmıştı bilindik eski bir şarkıydı ama hatırlamıyorum şarkıyı Keşke hepsi böyle laf atsa :D
Rusya'da olsam böyle laf atmazlardı. Sadece Türkiye'deki kadın standartlarının bir kaç santim üstündeyim o kadar. Benden daha uzun kadınlarda görüyorum. Biraz da fiziğe bağlı boydan ziyade, kum saati şekline giriyorum.
En İyi Cevaplar