Aile & Toplum 1 ay Hayatınızda duyduğunuz en unutulmaz cümle neydi? Nilufer_34xy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Şimdiye kadar birinin size söylediği en inanılmaz mutlu olduğunuz cümle, kelime nedir... Hayatınızda duyduğunuz en unutulmaz cümle neydi? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1b görüş paylaştı. BabamArkanda kalanlara değil önünde olanlara bak ancak ozaman başarılı olursun demişti.Kayınvalidemİyi insana karşı iyi olmak kolayÖnemli olan kötü insana karşı iyi olmak demişti.ArkadaşımHerkes hata yapar önemli olan hatandan dönmektir tekrar etmemektir demişti.KızımSenin sevdiğin her şey güzel gelir bana demişti.Böyle benim için etki bırakan bir kaç söz var.Gerçekten hepside çok haklı.En güzeli kızımın söylediği tabii ki 🥰❤️ 1 1 Yorumla Nilufer_34xy 1 ay Hepsi birbirinden güzel gerçekten Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 96% 1 ay Aile & Toplum konusunda 659 görüş paylaştı. Toprak gibisinKazdıkça yeni şeyler keşfediyor insan 1 2 Yorumla Nilufer_34xy 1 ay Bak bu çok ilginç ve güzel bir söz ben de unutmam artık Yorumla ZaruRi_ 1 ay Arkeolog ve amatör bir şair olarak duyduğum en güzel söz Yorumla
birumuttu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 98% 1 ay Külkedisi 👉 hak vermek lazım hep iş yapıyorum 😅👉 hikayenin sonunda Sindirella oluyor o kız umarım bende Sindirella olurum 🤔 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eig 99% 1 ay Ya sende olmasaydın ne yapardım diyen bir partnerim vardı aynı zmanda dosttuk o cümleden sonra uzaklaştım 0 0 Yorumla
00Lena Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay en inanılmaz üzücü cümleyi söyleyebilirim zira mutlu olan henüz söylenmedi : bu evden defolup gidersin aramam da sormam da :') 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 647 görüş paylaştı. Arkadaşım sınıfta güldürmüştü kahkaha atarak güldüm bende tutamadım kendimi teneffüs oldu sınıfın en güzel kızı gülüşüne hastayım demişti 🤠 2 4 Yorumla Hayatbazentatlıdır22 1 ay Oooooo Yorumla HAKAANN99 1 ay Onunla arkadaş olarak hayatımın en doğru kararını vermiştim. Çünkü sevgili olursak kaybederdim. Yorumla Hayatbazentatlıdır22 1 ay Neden uzdun Yorumla HAKAANN99 1 ay Bazen hayatın gerçekleri vardır. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Bir sebepten dolayı ağlıyodum ve arkadaşım “biz ağlasak maymuna döneriz, sen ağlarken bile nasıl bu kadar güzel oluyosun kızım” demişti. Ağlarken gülümsemiştim 😄 1 0 Yorumla
ally1234 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Saclarin ask korkuyor olabilir 0 1 Yorumla ally1234 1 ay Kokuyor* Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 28,4b görüş paylaştı. Mutlu olduğum hiç bir cümle duymadım 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 1 ay Aile & Toplum konusunda 4,5b görüş paylaştı. Duymadık ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Babam
Arkanda kalanlara değil önünde olanlara bak ancak ozaman başarılı olursun demişti.
Kayınvalidem
İyi insana karşı iyi olmak kolay
Önemli olan kötü insana karşı iyi olmak demişti.
Arkadaşım
Herkes hata yapar önemli olan hatandan dönmektir tekrar etmemektir demişti.
Kızım
Senin sevdiğin her şey güzel gelir bana demişti.
Böyle benim için etki bırakan bir kaç söz var.
Gerçekten hepside çok haklı.
En güzeli kızımın söylediği tabii ki 🥰❤️
Hepsi birbirinden güzel gerçekten
Toprak gibisin
Kazdıkça yeni şeyler keşfediyor insan
Bak bu çok ilginç ve güzel bir söz ben de unutmam artık
Arkeolog ve amatör bir şair olarak duyduğum en güzel söz
Külkedisi 👉 hak vermek lazım hep iş yapıyorum 😅👉 hikayenin sonunda Sindirella oluyor o kız umarım bende Sindirella olurum 🤔
Ya sende olmasaydın ne yapardım diyen bir partnerim vardı aynı zmanda dosttuk o cümleden sonra uzaklaştım
en inanılmaz üzücü cümleyi söyleyebilirim zira mutlu olan henüz söylenmedi : bu evden defolup gidersin aramam da sormam da :')
Arkadaşım sınıfta güldürmüştü kahkaha atarak güldüm bende tutamadım kendimi teneffüs oldu sınıfın en güzel kızı gülüşüne hastayım demişti 🤠
Oooooo
Onunla arkadaş olarak hayatımın en doğru kararını vermiştim. Çünkü sevgili olursak kaybederdim.
Neden uzdun
Bazen hayatın gerçekleri vardır.
Bir sebepten dolayı ağlıyodum ve arkadaşım “biz ağlasak maymuna döneriz, sen ağlarken bile nasıl bu kadar güzel oluyosun kızım” demişti. Ağlarken gülümsemiştim 😄
Saclarin ask korkuyor olabilir
Kokuyor*
Mutlu olduğum hiç bir cümle duymadım
Duymadık ki