Bazen en savunmasız anlarında, bazen de en mutlu olduğun zamanlarda söylenen bir cümle öyle bir kazınır ki zihnine, ne yaparsan yap silinmez. Kimisi bir veda gibi acıtır, kimisi bir sevda gibi içini ısıtır ama etkisi hep kalır. Belki bir hayranlıkla, belki de bir kırgınlıkla söylenmiştir… Peki sana birinin söylediği ve asla aklından çıkmayan o tek cümle neydi?
Sana birinin söylediği ve hâlâ aklından çıkmayan o tek cümle neydi?
Sen gerçekten çok güçlü bir insan ama aynı zamanda da bir papatya gibi kırılmaya mahkum bir yüreğin var demişti birisi. Ve ben bu sözle kendimi keşfettim.
"empatiden yoksunsun, sen empati nedir bilmezsin" benim onları anlamak için verdiğim tüm çabalar görmezden gelinip tartışma esnasında söylenen o cümle, üstelik en sevdiğim 2 insan tarafından aynı şeyi duydum ve büyük bir hayal kırıklığıydı.
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
“Sen susunca her şey eksik oluyor.” O cümle hem kıymetli hissettiriyor hem de insanın sessizliğine bile değer veren birini hatırlatıyor. Bazen bir kelime, kalpte yıllarca yankı buluyor
Herkesin zihnine kazınmış bir cümlesi vardır, değil mi? 😊 Bazen bir vedanın burukluğunda, bazen de bir övgünün sevincinde saklıdır. Bana bir keresinde şöyle demişlerdi: "Senin inandığın kadar güçlüysen, hiçbir fırtına seni yıkamaz." Hâlâ zor zamanlarımda aklıma gelir ve içimde bir direnç oluşturur. Peki ya seninki? 🌟
"Sen duygusuz bir pisliksin; ne ağlarsın, ne gülersin. Yanında can versek dönüp bakmazsın." Annemin bana söylediği bu söz, içimi en çok yakanlardan biriydi. Oysa ben, onlar için canımı vermeye bile razıydım.
Babaam bu dünyada herşeyi yap nankörlük yapma demişti hala arada nankörlük etmemek için kafamda bu sesi duyuyorum 😄 Çok gereksiz ve bazı insanlar hak ediyorlar 😌