Neden bu kadar zombi oyunu, bu kadar zombi filmi? Birde bu zombi yapan uyuşturucu?
İnsan oğlu kendini yoketmekmi istiyor, yoksa birilerimi insanlığı yoketmek istiyor?
Nedir bu flakka?
Flakka sentetik katinon türevleri olan mefedron, metilon ve MDPV den üretilen ve yaklaşık 300'ün üzerinde değişik versiyonları olan hamam tuzlarının uyuşturucu gibi kullanılan maddelerden sadece biridir.
Kristal yapısı ve tuz görünümlü olması nedeniyle haham tuzu denmektedir. (hamamlarda kullanıldığından değil)
Son yıllarda tüm dünyaya hızla servis edilmektedir. Edinilmesi çok kolaydır ve çok ucuzdur. Üstelik yüzlerce farklı versiyonu olması nedeniyle devletlerin maddeyi takibi çok güçtür. (neredeyse imkansızdır) Bu nedenle çok hızla yaygınlaşma tehlikesi taşımaktadır.
Bu 3 maddenin farklı etkileri vardır. Dolayısıyla her değişik kokteyl farklı sonuçlar doğurmaktadır.
Kişilerde kendini iyi hissetme, enerji patlaması, derin düşünce gibi etkilerinin yanısıra endişe, paranoya ve halisünasyon gibi etkileri vardır.
Bilhassa MPDV en tehlikelisidir. Kişiler halisünasyona kapılmakta, etrafındaki herkesi düşman gibi görmekte ve çılgınlık krizleri geçirebilmektedir. Kimisi bu hayali tehlikeden kaçmaya çalışırken kimileri de saldırıp önüne geleni öldürmeye kalkabilmektedir. Aşırı dozdaki bazı kullanıcıların etraftaki masum kişilere saldırıp boğazlarını ısırarak öldürmeye kalkmaları yüzünden adına zombi hapı denmeye başlamıştır.
Tabi ki tehlike bununla da sınırlı değildir. Vücud ısısının ani ve aşırı yükselmesi sonucu dehidrasyona sebebiyet vermekte, bu ise beyinde, gözlerde ve bazı iç organlarda onarılamaz hasarlara sebep olmaktadır.
Bitmedi. Ani enerji patlaması sonucu kaslardaki kasılmalarla birlikte hücre duvarları yıkılmakta, tüm vücudda onarılmaz hasarlar oluşmakta, kana dolan parçalanmış hücreler böbrekleri tıkamaktadır.
Yani sadece sırf merakını gidermek için bir kerecik bile kullanılması halinde bile vücutda geri dönülemez hasarlar oluşmaktadır.
Ben şahsen bu maddelerle mücadelenin polisiye yöntemlerle başarıya ulaşabilmesinin imkansız olduğu görüşündeyim. Tek çare devletin hızla toplumu bilinçlendirme kampanyası yapmasındadır diye düşünüyorum.
Koca bir ülkeyi çökertebilecek kadar tehlikeli bir kimyasal silah da diyebiliriz.
Mesele basit bir uyuşturucu sorunu olmayıp, milli savunma kadar ciddi bir meseledir.
saydıklarının arasında en tehlikelisi çin tuzu. hem bağımlılık yapıyor hem de doyma merkezini körelterek obeziteye yol açıyor.
Bir toplum düşün ki beyni hasar görmüş, iç organları hırpalanmış, kasları erimiş, ya da obez olmuş kişiler toplumun %10'una ulaşsa ne olur?
Türkiye'nin %10'u emeklilik yaşında ve çoğu bakıma muhtaç yaşlılar.
Nüfusun %7'si özürlü.
%25'i 14 yaşın altınca çocuklar.
SONUÇ: Geriye sağlam kalan %48'lik nüfus bakıma muhtaç %52'lik kesimin tüm yükünü sırtında taşımak zorunda kalacak. Bu tablo bir ülkeyi tek kurşun atmadan çökertmeye yeter.
Ve ne hazindir ki bunca hayati meseleler varken bizler ne saçma sapan şeylere kafa yorup, boş konularda tartışıyor, dert ediyor, nefes tüketiyoruz.
Çok haklısın, nasıl bir vahşi savaşki bu, koca yüzlerce yıllık şirketlerle, bebeklerimiz, çocuklarımız arasında? Aytunç Altındal'ın Bilinmeyen Hitler kitabına okuyorum şu an, nasıl bir sistemli çalışma içindeler, gamalı haç yıkımı simgeler, öyle bir örgüt kurmuşki, dünyadaki tüm gizli örgütlere sızmış naziler, hala görev başındalar. Çok ilginç bilgiler var, çok şaşırtıcı, tavsiye ederim.
Zaten amaçlarıda o bizi boş şeylerle tartıştırmak. Bu gün bieisi Twitter de "ben sevgilimi öptüm para cezası kestiler" diye yazmış. Kim ceza kesmiş, kime kesmiş belli deyil ama sabahtan beri millet siyasi görüşüne göre, adeta kusarak rahatlıyor. Chenc org gibi sitelerde bunun için var. İnsanların gazı buradan alınsın, gerçek birşey yapmasınlar diye.
Korkunc birsey. Uyusturucu bagimlilik bir hastaliktir tedavi edilmesi gereken bir hastalik. Bu kadar bonzai, skunk magduru kullanicilar ve aileleri varken dilerim bu flakka denilen zıkkım bu topraklara ugramaz..
Bilimsel olarak böyle açıklanıyor.
Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Amfetamin tarzında uyarıcıların ortaya çıkardığı fiziksel ve psikolojik etkileri bulunan Flakka, euphoric uyarıcıların yeni versiyonları arasında yer almaktadır.
Banyo tuzu olarak bilinen türe göre farklı bileşenler içerdiği için daha güçlü bir etkiye sahip olan Flakka, bu etkisini ilk 15 dakika içerisinde gösterebilmektedir. Ortalama 4 ila 8 saat arası devam eden Flakka, bedene girdiği andan itibaren halisünasyonlar ve saldırganlık hissiyatını ortaya çıkarmaktadır.
Flakka kullanımının Delirium denen ve nadir olarak görülen aşırı güçlü yan etkide kaygı, halüsinasyonlar, disoryantasyon, yüksek vücut ısısı, ağrıya / acıya duyarsızlık ve hiper-saldırganlık görülüyor.
Tabi uyuşturucu baronlarının tüm dünya ülkelerinde , meclis üyeleri, polis teşkilatı ve diğer devlet kuruluşlarını etki altına aldığı için mücadelesi de ne yazık ki sitenen düzeyde olmuyor.. Yoksa istense bir gecede o baronlar sokaktaki köpekleri ile birlikte imha edilir.. ABD Irakı ve diğer orta doğu ülkelrini bombalarken neden Brezilya ve Meksikada ki ya da Bolivyada ki uyuşturucu tarlalırını bombalamıyor acaba?
Amerilan sineması her filminde nesen uyuşturucu reklamı yapıyorsa ondan. Farkettiğim birşey daha var bu uyuşturucunun zombileştirdiği aöyleniyor ne tesadüftürki, aynı zamandada, birden düzinelerce zombi oyunu, zombi filmi ve zombi isimli programlar ve şakalar her yerde görülür oldu. Buda müthiş bir gizli reklam.
yeni bir uyuşturucu tipi, metafetaminin bir çeşidi olarak söyleniyor.
Son zamanlar da türkiye de içenler de oldugu söylendi.
Yanlız şakası yoktur. eroin kokain vs bildiğiniz tüm uyuşturucuları unutun.
Cevap
0Cevap
Videolar dehşet. O kadar üzülüyorum ki gençlerin bu haline. Ama ailelerinde bu batağa düşmelerinde payı var.
Valla her neyse umarım yayilmaz.
Flakka nedir bilmiyorum yalnız insan olarak nereye gidiyoruz..
Çok tehlikeli ve 300 çeşidi olan bir uyuşturcu (saldırganlaştırıcı desek daha doğru) türü.
İnsanları zombileştirdiği söyleniyor ve görüntülerde bunu doğruluyor.
İster istemez aklıma takılıyor Neden bu kadar çok çeşit Zombi filmi, neden bu kadar çok çeşit zombi oyunu?
İnsanlık Neden kendini yok etmek için bu kadar mücadele ediyor, özellikle çok zengin olduğunu iddia eden toplumlar?
İnsanların yeni kaçışlarından bir tanesi.
Uyuşturucu madde olarak biliyorum flakayı
:( cok fecii birseyy
Tam anlamiyla evet abii
Teşekkürler abimm hosbuldum
Cinli bu karı lan😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar