İşe yakın diye tuttuğumuz bir evimiz var.
Site yönetimi sosyal aktivite ve giriş çıkış için ikametgah almamızı söyledi.
Evi kiralarkende emlakçı bir kişi ikametgahı buraya alirsa olur demişti.
Seçimlere çok mu var bilmiyorum ama diğer evimin belediyesine oy vermem gerekiyor.
Bilgisi olan kişiler yardım ederse çok memnun kalırım.
İlk evvel ikametgah bilgimi kendileriyle paylaşmak için alsam geri iptal etsem eski yere alsam olur mu? Sitede oturan bu gibi durumlarda yaşayanlar vardır umarım. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Site yönetimi sosyal aktivite ve giriş çıkış için ikametgah almamızı söyledi.
Evi kiralarkende emlakçı bir kişi ikametgahı buraya alirsa olur demişti.
Seçimlere çok mu var bilmiyorum ama diğer evimin belediyesine oy vermem gerekiyor.
Bilgisi olan kişiler yardım ederse çok memnun kalırım.
İlk evvel ikametgah bilgimi kendileriyle paylaşmak için alsam geri iptal etsem eski yere alsam olur mu? Sitede oturan bu gibi durumlarda yaşayanlar vardır umarım. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sitee yönetimi deyince bende ks için anladımmm..
ne alaka oy verme ileee nüfus idaresine, kaymaklığa veya muhtarlıklara sorabilirsin bunu oradan yapılıyor..
Sen konuyu idirak edememissin.
İyi günler.
ikametgah değişikliği için oy vermen gerekmiyor...
bak emlakçı bile sana olur demiş...
semt değiştirdiğinde nasıl olmuyor onu anlamadım..
20 gün içinde ikamet ettiğin bölgenin nüfus dairesine ikamet değişikliğini bildirmen gerekiyor.
senin artık yeni evin yeni yaşam yerin
iptal edip neden eski yere alıyorsuınki gerek yok buna..
Ayrıca, taşındıktan sonra eskiden oturduğun daireye başka biri taşınıp nüfus dairesine adres bildirimi yaparsa, resmi olarak o daireden atılmış görünür ve yüksek ihtimalle ikamet bildirmeme cezası yersin.
Bak olayı özetlenmiştim ama baştan anlatayım.
Şu an kontrat arkadaşımın üzerine o elektrik su için kontratı üzerine yaptı. Fakat benim evle alakam yok.
Parada ortağım sadece.
Emlakçı dedi ki; ikinizden biriniz ikametgahı aldırsa olur dedi. Simdi site yönetimi ikametgah adresi burada gözükmeyen misafir sayılıyor o da sosyal aktivite ve giris kartı alamıyor diyor yani. Emlakcinin dediği gibi olmadı.
X belediyedesin diyelim x belediye için o çevrede oturman gerekiyor y belediyesine geçtiğinde benim orada görev almama izin vermiyorlar.
Ben de diyorum ki ikametgahimi y belediyesine alsam ( siteye) ardından iptal ettirip geri diğer evime x belediyesindeki adresime aldirsam olur mu? Diye sormuştum. Kardeşim sen algilayamiyorsun durumu işte. Yeni adreslw benim alakam yok. Evim x adresi ben sosyal aktivite ve iş yerime yakın diye arkadaşımla ev tutuyorum. İş yetistirmeye çalışırken sabahladigimiZ oluyor ve araç kullanamıyorum. Biz de iş yerine yakın ev tuttuk. Ben sadece gidip uyuyacağım.
bir kere bir sakin ol arkadaşım sen heeehh şöylee düzgün anlat anlaşılsınnn...
sen anlatamıyorsan biz nasıl düzgün anlayalım bak anlattın şimdi algıladıkk..
sakin ol... kızmaa rahatlaa bakalım...
Ben de diyorum ki ikametgahimi y belediyesine alsam ( siteye) ardından iptal ettirip geri diğer evime x belediyesindeki adresime aldirsam olur mu?
olur benceee tabii sıkıntı olmazz sonuçta sosyal aktivitelerden yararlanacaksınn tabii iptal ettirdiğin anlaşılmasındaaa sonra sıkıntı olur..
Niye eski yerde oy vermen gerekiyor
O belediye'de görev almam gerekiyor.
Semt değiştirdiğinde olmuyor.
Konu bu değil ki?
Taşındığın bina yönetimine ikametgah ibraz etmen gerekiyor. Önceki yerde nasıl göstereceksin ki
Ben taşınmadim. Sadece ortak para ile ev tuttuk.
İşten geç çıkınca ben de gidip ortak para ödediğimiz eve gidip hafta'da 2-3 gün kalacağım.
Yoksa genel olarak x belediyesinde olan evimdeyim.
Y belediyesinde arkadaşımın kontratla tuttuğu ev kontrat kendi üzerine su, elektrikte... Site yönetimi sosyal aktivite ve giriş kartı vermek için ikametgah istiyor. Ben de 2-3gun 6-7 saat uyuduğum ev için ikametgah neden değiştireyim dimi?
Onlar için önemli olan bir ikametgah vermen bence. Diğer evin ikametgahı olabilir, yönetime bu şekilde bir sor