Bence solcular koşar :/ bu üleyi kuran şahışlarında hep solcu olduğunu düşünürsek. Felan neyse
SAĞ
SOL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birincisi bu ülkeyi solcular değil sağcılar kurdu cahile hanım. Hiçbir osmanlı padişahı komunist değildi. İkincisi ülkenin kurulması olarak cumhuriyeti kastediyorsan ülkeden ilk toprağı satan solcu ismet inönüydü. Bunlarda bir yana solcular vatan için cepheye koşacak olsaydı bugün chp hdp ile gizli koalisyon kurmazdı.
Sağcılar koşar
Kanıtı da 15 Temmuz.
img1.aksam.com.tr/.../140720171436507586173.jpg
icube.milliyet.com.tr/.../...z-mesaji-9494925.Jpeg
foto.sondakika.com/.../...-icin-9839887_3094_o.jpg
i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/n_4296.jpg
savaşta kim neyi varsa onu verir. Biz zekamızı, teknolojimizi ve taktik bilgimizi veririz. Sizde beyin olmadığı için bedeninizi.
"Vatan sana canım feda" diyen bir milletiz biz
Gerekirse can da verilir
Öyle bir durumda birlik ve beraberlik çok önemli. Sağı solu yok bu işin. Vatanı kurtaralım bir sonra sağ sol kavgası yaparız 😂
@SolBakış
Sensiz olur mu hiç :)
İçinde Türk sevdası, vatan sevdası olan kimler varsa onlar koşar.
Cevap
27Cevap
solcular diyosunda hepsi imkan verilse başka ülkede yaşarım diyenler bunlar diğerleri ise aç ölürüm vatanımda ölürüm diyenler vatan sevgisini iman sevgisi diyenler
İşte bütün sorun burada zaten. Sağıydı, soluydu, diniydi, ırkıydı yerine İYİ ve KÖTÜ ayrımı yapmayı öğrendiğimiz gün huzur ve mutluluğa erişeceğiz. Ancak bu mertebeye erişmek ise hiç olası görünmüyor maalesef.
açıkcası ben en ufak bir savaşta hükümet ülkeyi sattıktan sonra Türklerle birleşip baştan temiz bir şekilde kurmayı isterim.
TC'ui kuranlar ile İsrail'i kuranlar aynı. Bunu da biliyor musun peki kahraman solcu? Ben demiyorum, Chaim Weizmann diyor bunu. O mu kim? Onu da sen öğreniver bizahmet...
15 temmuzda gördük Solcu vatanseverleri bankamatik kuyruğunda yunan feribotu kuyruğunda...
Diycek bişi bulamadım bu cahillik çok fazla bankamatikteki adamın kafasında solcumu yazıyor nerden biliyosun bu vatan için solcusuda sağcısıda her zaman canını feda etmeye hazırdır saçma sağan insanları kutuplaştırmayın.
sağcılar koşar
gördük solcuların liderini , a. kdum evde tv den darbeyi izleyerek cip yiyodu :D
ben BU ÜLKEDE SAĞCILARIN HİÇ BİR İYİLİĞİNİ GÖRMEDİM.
IMI YIL YIPIYIR diyen bir ırısı çıkmasın
Gözün kör olsun nankör köpek
@pantyhosenylon ne bok yaptınız lan? Nankör köpek diyene bak. İt gibi hırlıyor anca. Bir de engellemiş aşağıda beni. Beynin bassa, biraz tartışırsın.
15 Temmuz'da tiyatroyu yazan da, oynayan da, ona inanan da sağcıdır. 80'de Alevi'lerin evlerini yakanlar sağcıdır. Madımak'da otel yakan sağcıdır.
Bankaları hortumlayan sağcıdır.
Devlet ihalelerine oğlunu, babasını, abisini, kocasını sokan sağcıdır.
Bu ülkede 2 adet darbe olmuşsa sorumlusu sağcıdır.
Kıbrıs'ı alan solcudur.
Ülkeyi kuran Solcu'dur.
Uçak fabrikası kuran solcudur.
%2'den %98'e eğitimi çıkaran solcudur.
Solcular koşar karşı tarafa geçer. Sağcılar ise vatanı savunur.
Bunun sağcısı solcusu olmaz vatan sevgisi olan her insan koşar
AKP liler dururken bize bok yemek düşmez ;) onlar ölsün cephede biz sonra şehit oluruz seve seve.
cunku solcular 15 temmuzda gorduk darbeyı destekledıler
ilk,
Sevdiklerini düşman postalı altında görmek istemeyen yürekli insanlar koşar o insanlar bazen solcu bazen sağcı kimliği altında görünür
bu vatanda yaşıyorsa sağı solu yok ülkeni koruyacaksın
Vatan savunmasinin sagi solu olmaz
Sağcılar. Ülkücüler Türkçüler kosar
Türkçüler sağcı ollmuyor genelde ama :/
Solcu da degiller ama ayrica onlara sagci demedim bu 3 topluluk savas olsa savasir
Solcular bu ülkeden ilk uçak biletinde kaçarlar
Atatürk felan kaçmışlar zaten hep :/
Adam olan Herkes koşar
bu işin sağcısı solcusu yok
Bu ne saçma bir kutuplaştırma.
Hepimiz aynı gemıdeyız umarım cıkmaz
Solcular atmlere marketlere koşar
Atatürk ismet inönü felan hep atmlere bankalara marketlere felan koşmuşlar zaten :/
@saykogenco Şimdi ki sözde solculardan bahsediyorum atamıza laf yok
darbe gunu kımın nereye kostugunu gorduk marketlerı yagmaladınız gotu boklu darbe de ;)
@Pueblo-Y-La-Juárez Aynen öyle
@Pueblo-Y-La-Juárez Şerefin namusum üzerine yemin ederim gerçi bizim burda pek bir olay olmadı ama Türk bayrağımla sokaktaydım hemde fanatik bir solcuyum sen yemin edebilirmisin şerefin namusun haysiyetin üzerine?
@saykogenco Burada bir yanlış anlaşılma olmuş galiba benim o darbe günü bahsetiğim insanlar AKP ve hukumet yandasları ;)
mevzu vatan olunca , vatan için elele koşarız
Solcular toprak paylaşır.
sağ sol demeden herkes koşar
solcular
No siyaset
sağcılar kaçar
solcular..
biraz beyin istiyom
Sağ kanks
sağcılar koşar
Ben kaçar Avrupa'ya
seni kardeşim seni koluma baglar cepheye giderim ya kacamassin
@TolgaOnan78 tamam kanka gideriz sonuçta
Logan penceleri yeter bana 😉
mantikli zalim banada bir g3 versinler zaten askerligo ozledim
@TolgaOnan78 senin eline başka birşey verecem kanka onla savaş onu gören düşman zaten yaklaşmaz sana
yok onunyedekse sen tut ben kendiminkini tutacam
@TolgaOnan78 😂😂😂😂😂
Çıkamaz artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar