Tamam belki uygunsuz olabilir de öpüşüyorlar sadece ayların hasretiyle sevişmiyorlar. Bu neden başkasını ilgilendirip üstüne üstelik hakaret etme amacı güder ki? Aynı kadına biri şiddet uygulasa, taciz etse "banane beni ilgilendirmez " diyenler eşlerin birbirini öpmesine ahlak bekçisi ve kanun adımı olurlar birden bire.
Aylar sonra eşinize kavuşup dudaktan öpmek şerefsizlik midir?
yapmadıkları, yapamadıkları her şeyi yadırgayan bir toplumuz. ahlak seviyemiz, kültürümüz hep bu standart ile belirleniyor. yüz yıldır temiz ve saf anadolu terimi yerini tarladan gelen parayı pavyonlarda yiyen, cumayı kaçırmayıp alkolü eksik etmeyen, kadına değer vermeyen, milletçilik değil adamcılık anlayışını benimseyen bir hal alıyor bu sözde aydınlar yüzünden. anadolu da belki herkes şaşırır bu öpücüğe ama ulu orta şerefsiz demezler. sıkıldım artık çocuk tacizine, hırsıza ses etmeyen adamların böyle durumlara hassasiyet göstermesinden
Anadoluda kadına şiddete, bil hassı tacize taviz verilmez... kadın yeter ki sapık! imdat! desin, oracıkta haşat ederler, siz Anadolu kültürünü bilmiyorsunuz... öpüşme konusuna gelince aylar sonrası maylar sonrası yok bu işin gitsinler evlerinde rahat rahat davransınlar... aile kavramını hiçe sayarak sokak ortasında öpüşmek bizim kitapda yazmaz...
Sen babanün yanında eşini dudaktan öper misin? Öpmezsen niye başkasının yanında öpüyosun?
Ee babanın yanında öpülmezse başkasının yanında da öpmez insan... ki halk tabiri ile DELİKANLI adam başkasının yanında eşinin hayalini kurarken bile kıskanır, öpmek şurda dursun
Adamın hayat arkadaşını öpmesi üzerinden bizi bölenlere de helal olsun. Daha çirkin nasıl bölünebiliriz derken her seferinde başarıyorlar. Mevzu dinî olgularsa günahı onlara. Etik değil diyorsak bu toplumun ar damarı çatlayalı çok oldu pedofiliye hırsıza arsıza ses çıkaramıyoruz bu hiç bizi ırgalamaz.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ne peki modern din mi? Doğruları söyleyin arkadaşım popüler olacağız diye dini modernleştirmeyin. Sözde din konusuna çok değinen birisin. Sokak ortasında öpüşmek dinen caiz mi değil mi? O yorum yapanın kendi edepsizliği yanlış söylemiş.
Bu neden başkasını ilgilendiriyor diye bir cümlen var detayda , öpüşüyorlar sadece diye bir cümlen var detayda. Evet evlerinde yapsalar kimseyi ilgilendirmez. Ama bizim dinimizde toplum önünde bunu yapmak caiz değildir. Herkesi de ilgilendirir.
Taciz , tecavüz, şiddetle kıyaslandığında evet öpüşmeleri tercih edilir. Fakat bu demek değilki sokakta öpüşmek iyi. Bende sevgilimle parkta öpüşmüştum herkes kendi hayatını yaşar beni ilgilendirmez. Fakat hoş bulmuyorum yinede..
Kesinlikle!!! Şiddet uygularken kimse sesini çıkarmıyor ama öpüştüklerinde müslüman oluyorlar. Ahlak bekçisi kesiliyorlar. Bende hoşlanmıyorum şahsen ulu ortada öpüşmekten. Sonuçta özel olan birşeyi herkese göstermeye gerek yok. Ama bir kadının dövülmektense, öpüldüğünü görmeyi tercih ederim.
Haklısın sokak ortasında dövünce adamlık oluyor da öpünce mi şerefsiz oluyor. Bu bir kadını sahiplenmektir milyon kadının göreceğini bile bile öpüyorsan bence bu adamlıktır. Asıl sokak ortasında dövmek serefsizliktir
kanunun yasaklamadığı her şeyi sokak ortasında yapabilirsin. burası laik bir ülke ve öyle de kalacak. bazılarının rüyaları bir gün kabusa dönecek bence. şeref sokak ortasında eşini öpmekle kaybedilmez ama yatılı kuran kurslarında erkek çocuklara tecavüz edilerek şereften daha fazlası kaybedilir.
yobazlar anlamazlar sarılıp öpene din karşı derler tecavüz edip kesene ses etmezler hak etti derler böyle sığ görüşler olmamalı ne kadın ne erkek özgürdür hakları vardır eşittir ben kimseyi giyiminden dolayı bir laf etmem haddim değil kimsenin de değildir! Bunu yapan çoğu kesim sosyal medyadan açık kızlara yalanmakla meşgul
Şu twiti atan yaratık, acaba pedofiliye kurban giden çocuk gelinlere de aynı tepkiyi verdi mi? Evlendirildiğinin ilk gecesinde "anne" diye ağladığı için dövülerek hastanelik edilen çocukların ülkesi burası ! Zihniyetinize soksunlar sizin reziller!
Değer bilen, sevip sayan özleyen eş Anadolu'nun birçok beldesinde maalesef yok ben öpücüğün çok masum olduğu kanısındayım herşeye karıştıkları gibi buna da dahil oldular dünyanın en kusursuz insanı da olsan çamur atacak birileri çıkar.
Insanın eşini öpmesi uygunsz veya yanlş bsy değil işine gelince namus bekçlğne tutuşanlarn zoruna gitmiş sadece yok byle bir mantk iran mi ya burasi adam sanki başka bisey mi yapyr öpuyr hemde karısını!
Ya evli insanlara bile namus bekçiliği yapan var fakat sokak da yol da otobüste tacize uğrayan kadın görseler görmemezlikten gelirler beyinleri yok fikirleri var bu kendini insan sanıp konuşanlara gelsin..
Sonra bu ülke de neden sevgi yok herkes somurtkan.. Sevgiye okadar aç ki bu gereksiz varlıklar artık her sevgi gösteren harekete küfür ve hakaret ediyorlar..
bir kadını yol ortasında dövebilir taciz edebilir hatta tecavüz edebilirsin.. ama öpemezsin.. çünkü niye? burası Müslüman bir ülke ve edepliyiz çok şükür..
En İyi Cevaplar